Bak

Tegyél róla, hogy észrevegyenek. Hozd ki a legjobbat abból, hogy a Nap még egy darabig a nyitottság szektorodban lesz és mutasd meg a világnak, hogy korántsem vagy olyan zárkózott, mint azt hiszik. Barátságos vagy, amikor úgy akarod.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Az utóbbi idõben igencsak alábbhagyott önbecsülése, kedves Bak. Sokszor eszébe juthat megkérdõjelezni fizikai megjelenését, vonzerejét, vagy akár szellemi képességeit is. Ennek bizony csak egy módon vethet véget. Ha komolyan úgy érzi, van min változtatni, akkor tegye meg az elsõ lépéseket annak irányába, ha pedig ez csak sirám, akkor szedje össze magát gyorsan, mielõtt valóban igazzá nem válnak félelmei.

Vízöntő

Próbálj meg nem rágódni az aggodalmaidon, mert nem sok kell hozzá és a múlt ködébe fognak veszni. Egy kevésbé szerencsés időszak most a végéhez közeledik és hamarosan visszatérhetsz a legjobb önmagadhoz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Kedves Vízöntõ, ön gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy maga elé helyezi környezete igényeit. Ma is számtalan kéréssel, kérdéssel találja szemben magát, amiket bizony lehet, hogy most nem fog tudni teljesíteni, megválaszolni. Ne bánkódjon, sokszor az is nagy tanulság lehet, ha felmerül egy kérdés, a válasz pedig, meglátja, idõvel jönni fog.

Halak

Nyomasd magad egy kicsit jobban ma és holnap és vond le a következtetéseket abból a projektből, amivel egy ideje foglalkozol. Nem kell most azonnal befejezned, de a kozmikus történések arra figyelmeztetnek, hogy talán ideje lenne sikert kicsikarni a dologból.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

A mai egy pihentetõ nap lehet az ön számára, kedves Halak. Valamilyen anyagi bevételhez juthat, ami nagyon megszépíti napját, hiszen ilyenkor egészen belemerül az elintéznivalókba és a vásárolgatásba, amit igencsak szeret, még akkor is, ha csak a háztartás tartalékait töltheti fel újra.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: