Mérleg

Tudod és érzed, hogy változtatásra van szükséged a családi és az otthoni ügyeket illetően. A szeretteid bíznak az ítélőképességedben és a döntéseidben, szóval tudasd velük, hogy mit gondolsz jónak.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Skorpió

A barátok és családtagok most igényelni fogják a segítségedet, de ezzel nincs is baj, hiszen mindent meg akarsz tenni, ami tőled telik. Mindamellett, ha tanácsot adsz és azt mégsem fogadják meg, másodjára már ne légy annyira lelkes.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

Az elmúlt hét eléggé sûrûre sikeredett, kedves Skorpió, így itt az ideje egy kis lazításnak. Az aktív pihenés önnél amúgy sem azt jelenti, hogy csendben elvonul egy félreesõ sarokba egy könyvvel, hanem inkább azt, hogy elméje helyett ma fizikumát fárasztja le. Tegye ezt, kapcsoljon ki egy napra, rendszerezze terveit, gondolatait.

Nyilas

Mostanában sokszor volt olyan alkalom, hogy a végletekig megerőltetted magad, bár meg kell hagyni, elérted vele, amit akartál. Most ideje volna egyensúlyba hozni a dolgokat és kissé lenyugodni. Nem teljesen, csak kissé.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

Váratlan látogatók lephetik ma meg, kedves Nyilas, akikkel olyannyira jól sikerülhet a beszélgetés, hogy akár új, használható ötleteket, inspirációt is adhatnak pénzügyeit illetõen. Ez lehet, hogy egy olyan technológiai fejlesztésben nyilvánul meg, amitõl eddig ódzkodott, ám az elmondásuk alapján mégis belevág.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: