Ha ma van a születésnapod: Úgy tűnik, mintha Fortuna egyenesen átnézne rajtad. Miközben mások minél több szerencsés pillanatot élnek meg, addig a te életedben semmi siker nem következik be. Az egyedüli szerencse, amire szükséged van az, amit te teremtesz meg magadnak. Szóval láss hozzá, már ma.

Ha egyedülálló vagy, akkor jobb, ha nyitva tartod a szemed, mert érdekes jelölteket sodor eléd az élet. Döntsd el, hogy csak szórakozni akarsz a lókötőkkel vagy elköteleződni azok iránt, akik komolyan gondolják veled. Ha párkapcsolatban élsz, a veszekedések valahogy megtűzdelik a napjaitokat, de nem okoznak nagyobb galibát, ha képesek vagytok azonnal lekommunikálni, hogy mi a probléma.

Kos

Néhány dolgot, ami az elkövetkező 3-4 napban fog történni, nehéz lesz megérteni, de tudd, hogy minden okkal történik és végül minden kitisztul majd. Kövesd a megérzéseidet úgy a munkádban, ahogy a magánéletedben is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

A következő napokban alkalmad lesz arra, hogy a kapcsolataidat stabil lábakra helyezd. Ne feledd, hogy ez nem csak rajtad áll. Két ember felel egy kapcsolat működtetéséért. Ha jó, ha rossz, azt nem lehet csak az egyik ember rovására írni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Bika, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek félelmet keltenek a többiekben

Ikrek

Erőfeszítést kell tenned, hogy jól ki tudj jönni azokkal, akikkel együtt dolgozol, élsz vagy valamilyen kapcsolatot ápolsz. A párod, barátaid, munkatársaid mindent képesek neked megbocsátani és legalább ugyanennyi tőled is elvárható.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Ikrek, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Kihívások és nagy lehetőségek keresztezik az utadat és készen kell állnod rájuk. Ne panaszkodj amiatt, hogy nincs elég pihenőidőd és kezdd el valóra váltani, amit elterveztél. A szerencse és hírnév már nincs túl messze.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma alaposan ellenõrizzen minden önhöz befutó információt, különösen, melyek pénzügyekkel, vagy karrierjével kapcsolatosak, ugyanis ezek közül némelyek meglehetõsen pontatlanok, esetleg tévesek lehetnek. Még, ha tovább is tart, menjen biztosra!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: