Ha ma van a születésnapod: Jövő évre tűzd ki célul, hogy te légy az, aki a szálakat mozgatja és ne az, aki a másik végén táncol. Hogy hogy érheted el mindezt? Építsd ki magadnak az utadat, így senki nem tud majd kontrollt gyakorolni feletted. Ideje, hogy kiköveteld a függetlenségedet.Ha egyedülálló vagy nagyon sokféle személyiségű embert fogsz magadhoz vonzani. Döntsd el, hogy milyen típusú kapcsolatba kívánsz belemenni. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel különleges változásra számíthattok, amitől szorosabb lesz a kötődés köztetek, mint eddig bármikor. A gondoskodásod sokat jelent a párodnak.

Kos

Semmi más nem jár most a fejedben csak a kaland, és bármit megtennél egy kis mókáért és szenvedélyért. Egyesek úgy tarthatják, hogy felelőtlenül viselkedsz, ami talán igaz, de mit tehetnek? Ez a te életed és élvezni akarod.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, annak ellenére, hogy közösen másokkal nagy sikereket érhet el, bosszantó apróságokkal is kellhet számolnia, esetleg nem jön meg egy várva-várt visszajelzés egy fontos valakitõl, talán valaki áthúzza számításait. Ne aggódjon, kedves Kos, szerencsésebben végzõdhet a dolog, mint hinné, addig is örüljön annak, ami jó!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Bölcs dolog lenne kicsit visszafogni a kiadásaidat az elkövetkező pár napban. A bolygók azt súgják, hogy nem fogod tudni pontosan meghatározni, hogy mennyi folyik be és mennyi folyik ki a hét végéig, ezért menj inkább biztosra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, bár látszólag nem sok minden változik, vagy történik, a háttérben nagy dolgok lehetnek, melyek adhatnak némi fejtörést önnek, kedves Bika. Egy nagy elõrelépés a küszöbön áll valamivel kapcsolatban, csupán a pontos idõpont és forma megjósolhatatlan. Legyen türelemmel még egy picit!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp (február 10 - 16.) - Igen jelentős, egyben hosszú távra előremutató élmények és változások várnak rád ezekben a napokban!

Ikrek

A kollégák és az ismerősök egymást előzgetve próbálnak a kegyeidben járni. Mire ez a hirtelen igyekezet, hogy jóban legyenek veled? Ki tudja? Mit számít? Használd ki a nagylelkűségüket, hiszen a te érdekedben történik és nem biztos, hogy örökké fog tartani.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

A mai nap nem épp a megfelelõ a tanulásra, vagy új dolgok gyakorlati elsajátítására, ugyanis, az esetleges túlterheltség, kedvetlenség mellett, meglehetõsen kihagyhat koncentrációja. Ne erõltesse, ami nem megy, kedves Ikrek, még akkor sem, ha nagyon szeretné! Egy másik alkalommal, sokkal könnyebben és gyorsabban sajátíthat majd el mindent!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: