Ha ma van a szülinapod: Idén gyakran képes vagy az érem mindkét oldalát látni. Pontosan tudod, hogy mit akarsz, de néha nehézségekbe ütközöl amiatt, hogy a másik kedvébe tegyél. Ha egyedülálló vagy, a vonzerőd nagyon erős lesz. Talán időigényes is lesz, a sok hódoló közül választani, de ne sajnáld rá az idődet, mert a potenciális Ő is közöttük lehet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor kedveseddel most kifejezetten engedékenyek lesztek egymással.

Kos

Tele leszel energiával ma. Sokan fognak keresni telefonon. Ha képes vagy függetleníteni magad egyesek érzelmi kilengéseitől, sok dologra fényt deríthetsz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Egy ismerõs illat, vagy egy hangulatos életkép régi emlékeket idézhet elõ önben, kedves Kos. Gondolatai egész nap elkalandozhatnak ezen a régi pillanaton, olyannyira, hogy egyenesen nehezére esik vissza-vissza térni a valóságba. A legjobb, amit tehet, hogy gyorsan elintézi kötelezõ tennivalóit, majd elõkeres néhány régi fotót és beletemetkezik képzeletébe.

Bika

Képes leszel minden problémára megoldást találni. Ha képes vagy fenntartani a humorérzékedet, akkor egy kialakult helyzetet egyáltalán nem lesz nehéz kezelni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Ma fontos dolga adódhat, melynek intézése során nem árt, ha nagyon figyel, kedves Bika. Nézze meg kétszer is, hogy helyesek-e a számításai, vagy rányomott-e a mentés gombra, mert egy apró figyelmetlenségbõl akár nagy gondja is adódhat. Valakivel környezetében nézeteltérésbe ütközhet. Ne hagyja, hogy indulatai eluralkodjanak józan eszén, inkább kérje ki egy harmadik fél véleményét is, ha lehetséges.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-05 - Lehet, hogy ma, furcsamód, jobban jár, ha...

Ikrek

Megállíthatatlannak érzed magad. Lehet, hogy a környezeted nem olyan tettrekész mint te, de sebaj. Légy türelmes velük és a példádon keresztül ők is fel fogják venni a ritmust. A párodnak most ne hozakodj elő pénzügyi dolgokkal.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Kedves Ikrek, bár nagyon jó, ha az embernek vannak barátai, azonban csak mert valaki a barátja, még nem kell egyetérteni minden gondolatával. Nem biztos, hogy az a legjobb, ha automatikusan ösztönzi kedves ismerõsét, bármilyen ötlettel rukkoljon is elõ. Hosszú távon sokszor sokkal jobb, ha õszinte, akár kritikus is vele szemben, így segítve elõrelátását.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: