Ha ma van a születésnapod: Tanuld meg a leckéd az elmúlt 12 hónapból, majd fordíts hátat az egésznek és ne hagyd, hogy ezentúl egyéb módon befolyásoljanak a múlt eseményei. A születésnapoddal egy új kezdet lép életbe. Vágj bele valami újba és tarts ki mindvégig. Ha egyedülálló vagy, könnyedén ismerkedsz, mindamellett érzed, hogy ki az, aki az Igazi lehet számodra. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel váltogatjátok a szerepeket. A kettőtök közti különbségeket kevesebb ítélkezéssel és nagyobb tisztelettel kellene kezelni.

Kos

Nem jellemző rád a határozatlanság, mégis úgy tűnik, hogy problémád akad kitalálni, mit kezdj egy dologgal vagy egy személlyel. A Nap a Nyilasban van, ami azt jelenti számodra, hogy nem engedheted meg magadnak a kételkedést, gyorsan és eltökélten kell cselekedned.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-27)

Nagyon érzelmes természete ma is igencsak meghatározza napját, kedves Nyilas. Egy kósza gondolat eléggé elbizonytalaníthatja, ami miatt egész nap kellemetlenül érezheti magát. Rossz érzése lehet bizonyos dolgaival kapcsolatban és mivel nem tudja azok jövõbeli kimenetelét, ez a negatív gondolat akár el is uralkodhat önön. Próbáljon meg csak a mai napra koncentrálni és ne engedje, hogy egy esetleges rossz érzés elrontsa kedvét.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Nem lesz nehéz ma felhúzni téged, így a bolygók arra ösztökélnek, hogy lassíts és lélegezz mélyeket, mert ha elveszted a fejed, azt nagyon meg fogod bánni. Kérdezd meg magadtól, hogy megéri-e a szituációért. Valószínűleg nem lesz a válasz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-27)

Ma nagyon oda kell figyelnie levelezésére, telefonhívásaira, kedves Bika, hogy még véletlenül se hagyjon figyelmen kívül esetleg egy olyan e-mailt, amiben igazán fontos információ lehet egy barátjától, vagy üzlettársától. Ez az információ fontos, azonban nem kell aggódnia, semmiképp sem rossz hírt közöl, így mindenképp tartsa nyitva szemét, hogy biztosan megtalálja a jó hír.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Balszerencsésebb csillagjegy párosítások: ugye, ti nem vagytok rajta a listán?

Ikrek

Vannak olyan pillanatok, amikor ki kell mondanod, ami benned van, még akkor is, ha tudod, hogy ezzel megsértesz másokat. A mai is egy olyan lesz. Mondd ki, amit kell, amilyen gyorsan csak lehet és lépjetek túl rajta együtt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-27)

Ma végre egész nap élvezheti a meleg, barátságos otthon nyugalmát, kedves Ikrek. Úgy tûnik nem lesz semmi, ami megzavarhatná nyugalmát. Ez a nap alkalmas bármire, amivel ki tud kapcsolódni. Adja át magát a békének és a csendnek, és engedje, hogy ez a nap munka nélkül teljen el.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Keményen kell dolgoznod azért, hogy kontroll alatt tarts egy helyzetet, ami nagy sebességgel kezd eltávolodni tőled. Ugyanakkor azért is erőfeszítést kell tenned, hogy meggyőzd a szeretteidet, nem a te hibád, hogy most ebben a fázisban vagy.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-27)

Már igazán megérdemel egy kis pihenést, kedves Rák. Legszívesebben elutazna egy lakatlan szigetre, csakhogy kapjon egy kis szünetet a civilizáció okozta fáradalmak alól. Ha nincs lehetõsége elutazni, akkor varázsoljon otthonából egy háborítatlan kis zugot, ahol senki nem zavarhatja. Rendeljen ennivalót kedvenc éttermébõl, tegyen be egy kellemes zenét és csak kedvesének nyissa ki az ajtót, aki azért érkezik, hogy tovább kényeztesse önt.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: