Rák

Valaki, akiben úgy hitted, hogy megbízhatsz, a barátságodat csupán kihasználta, de nem kell ebből olyan nagy ügyet csinálni. Ha bármilyen érzésed is keletkezik irányában, akkor az legyen szánalom, amiért önerejéből nem tudott boldogulni, hanem csak a te neveddel.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Rák, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Oroszlán

Helyes dolog ferdíteni az igazságon, ha tudod, hogy azzal jót teszel? Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, viszont legyél tisztában azzal, hogy bárhogyan is cselekedj, következményei lesznek. Amit adsz, előbb vagy utóbb visszakapod.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Kis ember, kis tettek, nagy ember, nagy tettek, ahogy azt mondani szokás, s, ha valaki eme utóbbi csoportba tartozik, vagy arra pályázik, bizony, sokat le kell tennie nap, mint nap az asztalra, s ez meglehetõsen kimerítõ. Ha teheti, az estét töltse ott, kedves Oroszlán, ahol a legjobban érzi magát e nehéz napot követõen!

Szűz

Ha úgy érzed, hogy valaki kihasznál a környezetedben, akkor emelj szót a saját érdekedben. Lehet, hogy nem lesz más választásod, csak erőben fölé kerekedni, hogy megvédd magad. Ne várakozz, cselekedj.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Bár mindig is élen jár, kedves Szûz, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: