Rák

Ma csakis egy dolog a fontos: ön hogy érzi jól magát szerelmi téren, kedves Rák? Kövesse, amit szíve és ösztönei parancsolnak, s higgye el, nem fogja megbánni a ma tett lépéseket, sõt! Talán egy életre hálás lesz azért magának, amit ma véghezvisz, hogy boldog lehessen.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Egy kellemetlen pletyka keringhet ma önrõl, kedves Rák. A jelek arra utalnak, hogy egy közeli barátja ferdítette el a tényeket, s kikotyogott valamit, ráadásul rosszul, ám ez nem feltétlenül igaz. Vizsgálja meg a helyzetet, s informálódjon, mielõtt elhamarkodottan egy ártatlan, kedves ismerõsét gyanúsítja meg. Ettõl eltekintve egészen szép nap vár önre, s képzelete igencsak aktívnak mutatkozik, ami kiváló arra, hogy némi kreativitásban vezesse le a nap fáradalmait.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp - Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha...

Skorpió

Meglehet, hogy úgy érzi, kedvesével teljesen õszinték lehetnek egymáshoz, mégis azt tapasztalhatja, hogy azért vannak még bizonyos dolgok, melyekrõl még mindig nehezen képesek megnyílni egymás elõtt. A mai nap alkalmas lehet egy ilyen gócpont felszámolására, ami által, újfent egy nagy lépést tehetnek egymás lelkének rejtett zugainak feltárása felé.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma könnyen úgy érezheti, mintha az ön számára fontos projektek nem élveznének kellõ támogatást, vagy éppen lassan haladnának, s ebbõl levonható a következtetés: talán sikertelenségre, kudarcra vannak kárhoztatva. Nos, kedves Skorpió, az átmeneti pénzügyi és egyéb nehézségek ellenére, az univerzum most ennek éppen az ellenkezõjérõl árulkodik, azt sugallva, hogy mindenképpen sikerre van ítélve mindaz, amin dolgozik, s a jelenlegi állapotok csak átmenetiek? Ez pedig igazán bíztató! Tartson ki és merítsen ebbõl erõt, meglátja, nem fog csalatkozni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Bár tény, hogy fontos értenünk egy jól mûködõ kapcsolatban, kedvesünk minden jelzését, ám ma mégis az a zavaró helyzet állhat fenn, hogy szerelme cselekedetei valahogy nem egyeznek meg azzal, amit mond. Ennek ellenére, ne próbálja meg kideríteni, mi az oka a zavarnak, csak várja ki a végét a dolognak, mert könnyen meglehet, hogy egy nagy kirakós része most minden apróság, ami azonnal világossá válik ön elõtt, mihelyt érdemben kiforrta magát.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Valami probléma adódhat ma a családjában, kedves Szûz. Valaki, aki közel áll önhöz, nem volt õszinte és ebbõl adódóan most eléggé lelombozva érezheti magát. Intézze el szükséges teendõit, de a nagyobb, fontosabb döntéseket semmiképp ne ma hozza meg, várjon, amíg lelkiállapota újra pozitív és optimista lesz, nehogy rosszkedve döntéseit is negatív irányba terelje.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ma minél inkább közeledhetnek önhöz, annál inkább elhúzódhat, még maga sem tudja miért. Talán az idõjárás teszi melankolikussá, talán bizonyos, mostanában tapasztalt kellemetlenségek kedvetlenítették el a szerelemtõl, esetleg képtelen teendõi közepette ilyesmire koncentrálni. Bárhogy is, azért mindezt ne nagyon éreztesse kedvesével, amennyiben nem akar késõbb felesleges pluszköröket futni vele emiatt.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A nap során egyes személyek a segítségét, támogatását kérhetik bizonyos ügyekkel kapcsolatban, mellyel nagyban megterhelhetik erõforrásait. Ennek ellenére, ne zárkózzon el egybõl és kategorikusan a lehetséges hitelezés elõl, s hallgassa meg õket. A dologba azonban csak akkor menjen bele, ha teljes körûen kielégítõ bizonyítékokkal tudnak szolgálni önnek atekintetben, hogy megéri segítenie nekik, ugyanis, hacsak üres ígéretekkel tudnak szolgálni, szinte biztos, hogy feleslegesen feccel energiát a dologba, sõt, akár utólag még rá is fizethet az üzletre.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: