Rák

A mai nap, igencsak szenvedélyesnek ígérkezik, kedves Rák, amikor is, heves érzelmi kitörések, valamint igazi, parázs hangulat jellemezheti kapcsolatát, szerelmi életét. Akár szingli, akár párban él, a mai nap nem az unalomról fog szólni, az egyszer biztos!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

Ma életében könnyedén az lehet a tendencia, hogy minél inkább próbál megoldani valamit, annál inkább nem akar sikerülni. Olyan ez, mint amikor az ember egy nedves, nyálkás halat próbál meg megfogni, s minél inkább igyekszik megragadni, s szorítani azt, az annál inkább és gyorsabban kicsúszik a kezei közül. És a tanulság? Ha valami nem megy, érdemes megváltoztatni az eredménytelen taktikát, valami olyanra, ami akár elsõre õrültségnek is tûnhet, de ugyanakkor logikus, így akár még sikerülhet is. Legyen kreatív, össze fog az jönni!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 csillagjegy nem tud kitörni a szorongás börtönéből

Skorpió

Meglehet, hogy ma egy különleges szerelmi találkozóra kerül sor, talán kedvesével tûztek ki randevút, esetleg a helyszín különleges, vagy éppen, egy új szerelmi partnere hívta el valahová. Akárhogy is, a legfontosabb, hogy, amikor együtt lesz ma szíve választottjával, legyen rugalmas és spontán, most akkor sikerülhet a legjobban egymásra hangolódniuk, s megfogni a pillanat varázsát!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon meglehetõsen nagy felelõsség nyomhatja a vállát, hisz most rengeteg minden múlhat önön! Ha segítséget ígért egy barátjának, lehet, érdemes lenne még idõben elhalasztani azt, sürgõs elnézések közepette, ugyanis most kulcsfontosságú, hogy szászázalékosan csakis feladataira koncentráljon. Ha ma jól manõverezik, azzal nem csak nagyot fejlõdhet, hanem késõbb sokkal több ideje és energiája is maradhat majd, hogy kapcsolatait ápolja. Ez lebegjen a szeme elõtt! Döntsön okosan!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Meglehet, kedves Szûz, hogy ma akár több programját és le kellhet mondania, csak, mert kedvesének szüksége van önre. Ha nehéz is, tegyen a kedvére, hiszen néha mindenkinek lehetnek érzékenyebb pillanatai az életben. Talán holnap majd ön kér tõle viszont valamit!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon egy igen kedvezõ anyagi lehetõségeket kínáló személy környékezheti meg, aki gyakorlatilag igyekszik önre sózni egy pontos térképet a szivárvány lábánál lévõ kincses csuporhoz. Bármilyen õszintének és hangzatosnak is tûnik a beszéde, ne kapkodja el a választ, s tegye fel magának azt a kérdést: ha a kincs valóban ott van, akkor miért nem hozza el az, akinél a térképet birtokolja? Mihez kell ehhez ön? Várjon néhány napot, kutakodjon, nyomozzon, és közben legyen nagyon óvatos! Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínûleg nem is az!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ma egy meglehetõsen kínos beszélgetésre kerülhet sor, mely ugyanakkor, rendkívül sokat segíthet a jelenlegi kapcsolat dinamikájának helyreállításában. Ehhez azonban meglehet, hogy nem csak, hogy mindkettejüknek engednie kell, de meglehet, hogy kijjebb kelhet tolni a határokat is a kelleténél! Nehéz nap lehet tehát a ma, legalábbis szerelmi téren, kedves Vízöntõ.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai nap csupa kapkodás és káosz lehet, melyet valahogy muszáj uralnia, különben teljesen kicsúszhat a talaj a lába alól. Ráadásul az a legbosszantóbb az egészben, hogy mindezen kaotikus állapotok még csak nem is ön miatt alakulnak ki, hanem fõként környezte nemtörõdömsége és hozzá nem értése lehet a fõ kiváltó ok. Akárhogy is alakuljon a nap, este mindenképpen gondoskodjon a nyugodalmas pihenésérõl, különben teljesen széteshetnek mindennapjai. Ebben a káoszban legalább ön maradjon ép és egész!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: