Kos

A mai napon igyekezzen ne túl impulzív lenni, kedves Kos, egy kis teret hagyva ezzel párjának, hogy jobban kifejezhesse önmagát. Amennyiben szingli, ma akkor sem tanácsos túlzottan rámenõsnek lennie, mert az most elijesztheti a lehetséges partnereket. Legyen ma türelemmel, s hagyja, hogy vezesse az élet, akkor könnyen lehet, hogy estére már egy hatalmas mosollyal az arcán térhet nyugovóra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - Ha úgy érzi, hogy nem működnek ön körül megfelelően a dolgok, akkor...

Mérleg

A mai napon, különösen vágyhat szerelme érzelmileg védelmezõ oltalmára, melyre most mindennél nagyobb szüksége lehet. Ha jelenleg párban él, most minden esélye meg is van rá, hogy megkapja, s hozzábújva, kicsit regenerálódhasson kedvese ölelõ karjaiban, ha azonban jelenleg egyedülálló, most rendkívül érzékenyen érintheti szerelme, avagy akár kifejezetten a szerelem hiánya. Ne csüggedjen, kedves Mérleg, semmi sem tart örökké, így ez a mostoha állapot sem fog...

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Sokat harcolhat együtt kedvesével a közös álmaik megvalósulásáért, ami ma óriási plusz energiákkal és lendülettel töltheti fel. Ha jelenleg pár nélkül él, akkor ma könnyen megihletheti egy olyan illetõ, aki szinte elsõ pállatásával teljesen leveheti a lábáról. Bármelyik csoportba is tartozzon, kedves Nyilas, ma küzdjön és olvadozzon bátran és feltûnõen, had lássa mindenki önön, hogy mindent a szerelemért, hisz csakis izgalmasan örömteli az élet!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Nyilas. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A mai napon legyen óvatos a szívügyekkel kapcsolatosan, kedves Oroszlán, mert akár csak egy oda nem illõ megjegyzésével is felborzolhatja kapcsolatában a kedélyeket, s még a végén egész nagy veszekedés is kerekedhet a dologból, ha nem vigyáz. Ha jelenleg szingli, akkor is bánjon csínján a szavakkal, mert egyesek most nagyon is félreérhetik szellemeskedését, játékos közeledését. Kitartás, kedves Oroszlán, az este már sokkal ígéretesebben alakul majd, ha óvatos marad!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma sokat tehet azért, hogy otthonában újra rend uralkodjon. Bármennyire is legyen elfoglalt, most mindenképpen szenteljen idõt környezete rendben tartására, különben még eluralkodik ön körül a káosz, s pont akkor nem fog majd valamit megtalálni, amikor a legjobban kellene.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: