Kos

A mai napon igyekezzen ne túl impulzív lenni, kedves Kos, egy kis teret hagyva ezzel párjának, hogy jobban kifejezhesse önmagát. Amennyiben szingli, ma akkor sem tanácsos túlzottan rámenõsnek lennie, mert az most elijesztheti a lehetséges partnereket. Legyen ma türelemmel, s hagyja, hogy vezesse az élet, akkor könnyen lehet, hogy estére már egy hatalmas mosollyal az arcán térhet nyugovóra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma fáradtnak, kimerültnek érezheti magát, kedves Kos. Bár biztosan nem beteg, mégis a mindennapi stressz hatására kimerültek tartalékai. Vegye ki a napot, pihenjen egy kicsit, törõdjön ma önmagával. Készítsen magának egy relaxáló, meleg fürdõt, majd egy jó könyvvel, vagy filmmel koronázza meg napját.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-22 - Amennyiben ma erõsen erotikus töltetû gondolatai támadnának, ne féljen...

Mérleg

A mai napon, különösen vágyhat szerelme érzelmileg védelmezõ oltalmára, melyre most mindennél nagyobb szüksége lehet. Ha jelenleg párban él, most minden esélye meg is van rá, hogy megkapja, s hozzábújva, kicsit regenerálódhasson kedvese ölelõ karjaiban, ha azonban jelenleg egyedülálló, most rendkívül érzékenyen érintheti szerelme, avagy akár kifejezetten a szerelem hiánya. Ne csüggedjen, kedves Mérleg, semmi sem tart örökké, így ez a mostoha állapot sem fog...

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai nap folyamán, annak ellenére, hogy reggel még kifejezetten energikusnak érzi magát, kissé fáradékonnyá válhat. Ilyen állapotban, nyilvánvaló, hogy nem lenne kellemes még plusz feladatokat is a nyakába vennie, így hát, ha valaki ilyesmivel próbálkozna ma önnél, kedvesen, udvariasan hárítsa a dolgot, hacsak nem létfontosságú az ügy. A saját dolgait amúgy is hajlamos néha a másoké elé helyezni, így, nem is vehetõ zokon, ha most egy kicsit épp ellenkezõleg cselekszik.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Sokat harcolhat együtt kedvesével a közös álmaik megvalósulásáért, ami ma óriási plusz energiákkal és lendülettel töltheti fel. Ha jelenleg pár nélkül él, akkor ma könnyen megihletheti egy olyan illetõ, aki szinte elsõ pállatásával teljesen leveheti a lábáról. Bármelyik csoportba is tartozzon, kedves Nyilas, ma küzdjön és olvadozzon bátran és feltûnõen, had lássa mindenki önön, hogy mindent a szerelemért, hisz csakis izgalmasan örömteli az élet!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma sok idejét és energiáját köthetik le, kedves Nyilas, az ön körül, szerettei, barátai körében dúló hatalmi harcok, melyekbe mindkét irányból igyekeznek önt behúzni, maguk mellé állítani. Minden próbálkozásuk ellenére, ezúttal ne foglaljon állást egyik oldalon sem, egyrészt azért, mert önnek mindkét, viaskodó fél egyformán fontos, másrészt pedig azért, mert ezt most nekik kell megoldaniuk egymás között, az ön közvetlen beavatkozása nélkül. Legyen türelmes, de határozott és tudatosítsa eme álláspontját bennük!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A mai napon legyen óvatos a szívügyekkel kapcsolatosan, kedves Oroszlán, mert akár csak egy oda nem illõ megjegyzésével is felborzolhatja kapcsolatában a kedélyeket, s még a végén egész nagy veszekedés is kerekedhet a dologból, ha nem vigyáz. Ha jelenleg szingli, akkor is bánjon csínján a szavakkal, mert egyesek most nagyon is félreérhetik szellemeskedését, játékos közeledését. Kitartás, kedves Oroszlán, az este már sokkal ígéretesebben alakul majd, ha óvatos marad!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Bizonytalanul alakulnak pénzügyei, kedves Oroszlán. Egy elõre betervezett nagyobb kiadás maradhat el, mert nem sikerült összeszedni rá a megfelelõ mennyiségû tõkét, de az is lehet, hogy nem is biztos, hogy annyira szeretné ezt a vásárlást, s ezért nem is törte magát annyira, hogy meglegyen a rávaló. Ne ragaszkodjon megszállottan terveihez, s ne siettesse dolgait, inkább legyen türelmes és várja ki, amíg kialakul önben a megfelelõ döntés.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: