Skorpió

Ma igencsak könnyen elcsábulhat egy rajongója irányába, kedves Skorpió, aki rendkívül hevesen ostromolhatja szerelmével, amennyiben viszont már tartós párkapcsolatban él, meglehetõsen kellemetlen pillanatokat okozhat az értetlen udvarló. Ez esetben, igyekezzen minél diplomatikusabban, s minél kevesebb sérülés mellett a helyére tenni a dolgokat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ön képes arra, hogy bolhából elefántot csináljon. Ez a mai nap sem lesz másképp. Könnyedén belefuthat olyan szituációkba, amelyeket túlzottan felfúj, vagy több jelentõséget nyilvánít nekik a kelleténél. Próbáljon meg mindent alaposan átgondolni és ne veszítse el a realitás érzékét. Legyen õszinte, higgadt és megfontolt, mert ha forrófejûen dönt, akkor több ellenségre tehet majd szert, mint barátra. Márpedig ebben a világban az embernek kapcsolatokra és barátokra igencsak szüksége van.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Amennyiben egy vallomásra készül, kedves Szûz, ma a csillagok sokat segíthetnek abban, hogy megtalálja a tökéletes szavakat a tökéletes pillanatban, így a mai ideálisnak ígérkezik az ilyesmihez. Idõzítse mára a nagy kitárulkozást, s biztos sikert arathat kedvesénél!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ma versenyben lehet valakivel, kedves Szûz, akivel régóta burkolt szellemi hadviselést folytathatnak. Eme történetük egy fontos csatához érhet el ma, melyet mindenképp meg kell nyernie, ám, szokásához híven, ésszel, nem pedig erõvel! Ettõl függetlenül persze maradjon határozott és védje meg területét és érdekeit!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A tibetiek szerint minden csillagjegynek meg van a maga életútja! Így érheted el a boldogságot!

Vízöntő

A mai napon az hozhatja a legközelebb önöket egymáshoz, kedves Vízöntõ, ha egyszerûen csak hallgat, s csendesen szemléli, ahogy szíve választottja egy egészen új oldalát bontakoztatja ki ön elõtt. Ha türelemmel viseltetik, ma egy újabb nagy lépést tehetnek meg egymás irányába!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ez a nap nem éppen a legvidámabb egyike lesz az ön számára, kedves Vízöntõ. Egy percig se csüggedjen, minden emberben lakozik valami, ami bármilyen pillanatban motiválni tudja, illetve jobb kedve tudja deríteni majd õt. Vegyen egy nagy lélegzetet, hunyja be a szemét és próbálja meg megtalálni magában azt, ami beindítja önben a motort, amitõl lángra lobban és új erõre kap majd. Az estét töltse szeretteivel és próbáljon beszélni az érzéseirõl, a lelki megnyugvás érdekében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: