Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

 

Különleges hónap ez: ezt üzenik az angyalok augusztusra!

Bak

Kedves Bak, ha ma valamilyen, a jelenlegi kapcsolatát érintõ kérdésben szeretne nagyobb elõrelépést tenni, akkor annak részleteinek kidolgozásába, valamint a döntéshozatalba, mindenképpen vonja be párját is, akkor nagyobb esély van a megvalósulásra, még, ha ez néhány kompromisszumkötéssel is jár.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai nap során akkor érezheti magát igazán kiegyensúlyozottnak és boldognak, ha egy kicsit sikerül a hétköznapok elõl a szabadba menekülnie, s ott, egyszerûen gyönyörködnie a mesés tájképben, s a természet milliónyi csodájában. Nem is csoda, ha vágyakozik ilyesmi után, ugyanis a világon az egyik legjobb stressz oldó és egyben egészséges dolog, a természetjárás, hiszen, míg a testet élénkíti, addig a lelket mindennél jobban megnyugtatja. Kerítsen is rá sort ma, ha teheti, kedves Bak! Ha nem, már akár egy gondolat kirándulás is több lehet a semminél...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ma meglehetõs feszültséget okozhat mindkettejükben, hogy nem tudnak mostanában annyi idõt egymással tölteni, amennyit szeretnének. Igyekezzenek azonban felismerni, hogy ezért nem a másik a felelõs, hanem a jelenlegi életkörülményeik, így azokat kéne némileg megváltoztatni, hogy tartósan orvosolni tudják ezt a helyzetet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Érdekes, izgalmas álmai kreativitását felélénkítve ösztönzik önt, kedves Bika, egy kis változtatásra a mindennapokban. A mai nap tökéletes arra, hogy kipróbáljon valami újat akár mûvészeti, akár valamilyen kulturális ágazatban. A romantika és az intimitás is nagy szerephez jut ma az életében. Párja lehetséges visszafogottsága, bár gátolhatja érzelmei kifejezésében, de ez ne szegje kedvét, kedves közeledéssel kellemes perceket tölthetnek ma el együtt.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

A mai napon, rendkívül jó elõérzetei támadhatnak egy gyengéd érzelmi szálakon alapuló szerelmi szállal kapcsolatban! Elõérzetei helyesnek bizonyulnak, ugyanakkor még némi küzdelmet, formálódást azért igényelhet a gyakorlati kivitelezés, ám ez most csak formaság, kedves Halak. Készüljön fel valami nagyon jóra!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai napon meglehetõsen a hatalmába kerítheti egy bizonyos fokú melankólia, kedves Halak, melynek folytán rendkívül lassan, mondhatni, szinte vánszorogva haladhat dolgaival, ráadásul, most, mintha mások is szisztematikusan azért kerülnék társaságát, hogy csak ne kelljen segíteniük önnek. Akár jogos a feltételezés, akár alaptalan, a lényeg végül is az, hogy ma szinte senkire se számíthat, hogy megkönnyítené útját, így, csak egyet tehet, türelemmel és kitartással, megteszi ezt saját maga. Ez most sajnos egy ilyen nap...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ma akárhogy is szeretne, szinte képtelen lehet koncentrálni szerelmi ügyeire, aminek végeredményeként, kissé hûvösnek, távolságtartónak, vagy akár ellenségesnek is érezheti szíve választottja. Ha hangot is ad eme észrevételének, szánjon rá néhány percet, hogy megnyugtassa, különben könnyen sértõdés és nagyobb huzavona lehet a vége.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma igencsak aggódhat az otthoni dolgai miatt, kedves Ikrek. Egy probléma folytán szüksége lehet külsõ segítségre, minek folytán hozzáértés hiányában kénytelen megbízni más, idegen emberek szaktudásában. Ne aggódjon, s legyen résen minden pillanatban, hogy megbizonyosodhasson arról, minden rendben történik.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-20 -

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: