Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp (április 13–14.)

Bak

Kedves Bak, ha ma valamilyen, a jelenlegi kapcsolatát érintõ kérdésben szeretne nagyobb elõrelépést tenni, akkor annak részleteinek kidolgozásába, valamint a döntéshozatalba, mindenképpen vonja be párját is, akkor nagyobb esély van a megvalósulásra, még, ha ez néhány kompromisszumkötéssel is jár.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

Meglehetõsen enyhülni látszanak az elmúlt napok feszültségei, aminek hatására újra visszatérhet, vidám és derülátó természete. Tovább fokozhatja jó hangulatát, hogy valahogy ma kifejezetten el fogják kerülni azok az emberek, akik nyaggatni szokták, s ezzel néha kifejezetten az agyára mennek. Ma ugyanakkor kibökhet valakit a tömegben, aki igencsak felkeltheti figyelmét. A csillagok most azt sugallják, ne habozzon, szólítsa meg! Érdemes!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ma meglehetõs feszültséget okozhat mindkettejükben, hogy nem tudnak mostanában annyi idõt egymással tölteni, amennyit szeretnének. Igyekezzenek azonban felismerni, hogy ezért nem a másik a felelõs, hanem a jelenlegi életkörülményeik, így azokat kéne némileg megváltoztatni, hogy tartósan orvosolni tudják ezt a helyzetet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

Ha mostanában kissé elnyûttnek, vagy feszültnek is érezte magát, a mai napon újra jó hangulata támad és kifejezetten vidám napnak néz elébe. Képbe kerülhet most egy utazás, vagy akár csak egy barangolás kedvesével, szeretteivel a városban, ami igen jól fog esni és mind lelkileg, mind fizikailag egyaránt feltöltõdést ígér. Vonzó, megkapó személyisége ma felkeltheti a figyelmét valakinek, kivel még nagy jövõ elé nézhet kapcsolatuk, romantikus és szakmai értelemben egyaránt. Vegye észre, ami nyilvánvaló, kedves Bika! Nem fogja megbánni!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

A mai napon, rendkívül jó elõérzetei támadhatnak egy gyengéd érzelmi szálakon alapuló szerelmi szállal kapcsolatban! Elõérzetei helyesnek bizonyulnak, ugyanakkor még némi küzdelmet, formálódást azért igényelhet a gyakorlati kivitelezés, ám ez most csak formaság, kedves Halak. Készüljön fel valami nagyon jóra!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

Ma igazán meghitt és meleg hangulat lengheti be otthonát, mely varázslatos légkör megteremtésén sokat munkálkodhatott mostanában, kedves Halak. Élvezze családjával a szeretetteljes pillanatokat, melyek oly fontosak életükben, annál is inkább, mivel meg van rá minden esély, hogy a mi nap igazán tökéletes legyen!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ma akárhogy is szeretne, szinte képtelen lehet koncentrálni szerelmi ügyeire, aminek végeredményeként, kissé hûvösnek, távolságtartónak, vagy akár ellenségesnek is érezheti szíve választottja. Ha hangot is ad eme észrevételének, szánjon rá néhány percet, hogy megnyugtassa, különben könnyen sértõdés és nagyobb huzavona lehet a vége.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

A mai napon újfent megcsillanthatja rendkívüli szervezõ és vezetõi képességeit, s csak úgy sugározhat önbõl az életszeretet és kreativitás. Lelke most telis tele várakozással a jövõre nézve, s, egy hamarosan megesõ találkozástól is sokat remélhet. Gondoljon azért magára is kicsit, s lepje meg magát valamivel, vagy, ha úgy tetszik, legyen egy kicsit egyedül, ahogy tetszik, kedves Ikrek! Az életét ön irányítja, ne is mondjon le senki kedvéért e szereprõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy meghozza a várva várt boldogságot az életedbe! Minden velük töltött perc felejthetetlen

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: