Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-12 - Ha valamikor, hát ma igazán nem lehet majd azt mondani, hogy...
Hirdetés

Bak

Kedves Bak, ha ma valamilyen, a jelenlegi kapcsolatát érintõ kérdésben szeretne nagyobb elõrelépést tenni, akkor annak részleteinek kidolgozásába, valamint a döntéshozatalba, mindenképpen vonja be párját is, akkor nagyobb esély van a megvalósulásra, még, ha ez néhány kompromisszumkötéssel is jár.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-01)

A mai napon minden tökéletesen, a terveinek megfelelõen alakulhat, amennyiben végig csakis oda koncentrál, amit csinál, kedves Bak. Miután azonban végzett a teendõivel, onnantól kezdve csakis a pihenésre, kikapcsolódásra reflektáljon, hogy aztán holnapra, újra összeszedetten és energiával teli vághasson neki a napnak!

Bika

Ma meglehetõs feszültséget okozhat mindkettejükben, hogy nem tudnak mostanában annyi idõt egymással tölteni, amennyit szeretnének. Igyekezzenek azonban felismerni, hogy ezért nem a másik a felelõs, hanem a jelenlegi életkörülményeik, így azokat kéne némileg megváltoztatni, hogy tartósan orvosolni tudják ezt a helyzetet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-01)

A mai napon, igencsak sok türelemre lehet szüksége az emberekhez, kedves Bika, ugyanakkor, ha sikerül mindenkivel közös nevezõre jutni, együtt kiváló csapatot alkothatnak, így nagyon dinamikusan haladhatnak majd a dolgaikkal. Délutánra érdemes lenne beiktatni egy kirándulást, vagy egy nagy sétát a parkba, kipihenendõ a napközbeni fáradalmakat, hiszen a természetnél nincs is megnyugtatóbb, különösen, ha még az idõjárás is barátságosan viselkedik.

Halak

A mai napon, rendkívül jó elõérzetei támadhatnak egy gyengéd érzelmi szálakon alapuló szerelmi szállal kapcsolatban! Elõérzetei helyesnek bizonyulnak, ugyanakkor még némi küzdelmet, formálódást azért igényelhet a gyakorlati kivitelezés, ám ez most csak formaság, kedves Halak. Készüljön fel valami nagyon jóra!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-01)

A mai nap rendkívül alkalmas lehet arra, hogy leszervezzen egy olyan, barátaival, szeretteivel közös programot, melynek kapcsán kicsit kilendülhetnek a szürke hétköznapokból, s igazán jól érezhetik magukat. Bármit is kelljen ma csinálni, kedves Halak, a háttérben munkálkodjon ezen, aztán vágjanak is neki együtt az ismeretlennek. Kalandra fel!

Ikrek

Ma akárhogy is szeretne, szinte képtelen lehet koncentrálni szerelmi ügyeire, aminek végeredményeként, kissé hûvösnek, távolságtartónak, vagy akár ellenségesnek is érezheti szíve választottja. Ha hangot is ad eme észrevételének, szánjon rá néhány percet, hogy megnyugtassa, különben könnyen sértõdés és nagyobb huzavona lehet a vége.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-01)

A mai nap folyamán, ékesen megmutatkozhatnak vezetõi képességei, amikor is, sikerül flottul elkoordinálnia másokat még akkor is, ha éppen, nem is ön a fõnök. Ne csodálkozzon ezen, kedves Ikrek, hiszen mindig is kulcsfigurája volt minden olyan csapatnak, közösségnek, melynek tagjaként tevékenykedett. A lényeg, hogy mindig legyen bölcs és lelkiismeretes vezetõ/háttér-koordinátor.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-13 - A mai nap különösen vonzóvá válhat az ellenkezõ nem képviselõi számára

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: