Nyilas

Ne szegjék kedvét a múltban elszenvedett törések és sérelmek, ha szerelemrõl van szó, kedves Nyilas. Merje meglépni újra és újra ugyanazt, ha kell, egy következõ kapcsolatában is, mintsem, hogy azért veszítsen el valakit, akivel õszintén szeretik egymást, mert a múlt kísértetei visszatartják attól, hogy elszánja magát kapcsolatuk magasabb szintre emelésére.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Nyilas, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Oroszlán

Ha az ember, pláne tartósan, elzárkózik a problémák elõl, akkor sohasem lel rá a megoldásra. Ön ne kövesse ezt a rossz gyakorlatot szerelmi életében, inkább álljon bele minden olyan helyzetbe, ami megoldásra szorul már meglévõ, vagy alakulóban lévõ kapcsolatával összefüggésben. Olykor kapcsolatán is dolgozzon oly keményen, ha kell, mint szakmai téren!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Oroszlán! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

A csillagjegyed elárulja miért szeretsz bele mindig a rossz személybe

Rák

Ha az ember kissé túl sokat foglalkozik valamivel, akkor szinte biztos, hogy egy idõ után nem lát már mást benne, csak hibát. Fogadja be szívébe ezt az aranybölcsességet, kedves Rák és tartsa szem elõtt szerelmi kapcsolatában is, nap, mint nap. Ne fossza meg magát gyakori aggodalmaival a felhõtlen boldogság érzésétõl és élvezetétõl!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Rák, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: