Skorpió

Ma egy rendkívül jó napnak néz elébe szerelmi téren, kedves Skorpió, ugyanakkor, némi csalódás is érheti valakivel kapcsolatban, remélhetõleg nem azzal a személlyel, akit annyira szeret. Mindent összevetve, most ne a látszatra, hanem inkább a mélyben megbúvó érzelmekre koncentráljon, akkor rábukkanhat valami olyasmire a mélyben, ami szép és igaz!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Skorpió, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Szűz

A jelenleg pár nélkül élõ Szûz, ma egy különösen szorongatott helyzetbe kerülhet, amikor is, válaszút elõtt állhat: vagy komolyabb szintre lép kiszemeltjével, vagy szeretõjével, vagy könnyen véget érhet az oly törékeny románc, még, ha most nem is úgy tûnik. A párban élõ Szûz számára viszont pont érzelmeinek a visszafogása okozhat gondot, ugyanis ma annyira szerelmesnek érezheti magát, hogy szinte teljesen bolondot lesz képes csinálni magából ennek jegyében, ám ez legyen a legnagyobb probléma!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Szûz, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Ennek az 5 férfinek vannak a legnagyobb hibái a csillagjegyük szerint. Velük nagyon nehéz

Vízöntő

Ma, bár tudja, hogy számíthatna az ügyben kedvesére, mégis valamiért nem merheti megkérni rá, hogy segítsen. Ne abból induljon ki, hogy mások hogy intézik az ilyesmit, vagy, hogy esetleg ciki, amit kér. Kár lenne alakoskodni egy szerelmi kapcsolatban, amikor annyi mindenen túl lehetnek már. Kérje meg bátran!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: