Skorpió

Amennyiben úgy érezné, mintha egyhelyben toporognának a dolgok szerelmi téren, hessegesse el gyorsan az efféle gondolatait, kedves Skorpió, ugyanis minden a lehetõ legnagyobb rendben, s a legjobb úton halad. Legyen ma a jelmondata: kedvesebb elemzés, több lazaság és élvezet!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-26)

Ma igencsak dolgos, szorgos napja lehet, s, bár sok mindennek a végére érhet, és sok eredményt elkönyvelhet, ugyanakkor mindez rendkívül ki is fáradhat a nap végére. Bármennyire is megviselje a mai rohanás, arra azért mindenképpen ügyeljen, kedves Skorpió, hogy este ne legyen túl nyûgös, vagy türelmetlen szeretteivel, inkább csak biccentsen, bólintson, s mielõbb térjen nyugovóra, hogy alaposan kialudhassa magát!

Szűz

Ma rendkívül pozitív folyamatok kezdõdhetnek el egy szerelmi szállal kapcsolatban, mely ön és a szívének oly kedves személy között fonódik. Ha még friss kapcsolatról van szó, egy nagy beszélgetés lehet az, amivel közelebb juthatnak egymás szívéhez, ha viszont már érett párkapcsolatban él, úgy egy közösen megélt pillanat hozhat nagy áttörést!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-26)

A mai nap érdemes lehet leülnie egy szerettével, rokonával beszélgetni egy kicsit, ugyanis most nem csak, hogy jól eshet egy ilyesfajta kikapcsolódás, de nagyon építõ is lehet a kapcsolatukra nézve, ami szintén nem elhanyagolható szempont! Amennyiben idejük engedi, nyújtsák ki nyugodtan az eszmecserét, kedves Szûz, ameddig csak jólesik!

Vasárnapi Horoszkóp - Ne hagyja, hogy mások nemkívánatos dolgokat erőltessenek önre....

Vízöntő

Ma könnyen felrévedhet önben a múlt egy fájó, szerelmes emléke, ami kissé beárnyékolhatja a jelent. Talán itt az ideje, hogy végre számot vessen azzal, amivel meglehet, már rég ezt kellett volna tennie, hiszen csak akkor újulhat meg, s válhat szíve újra nyitottá, ha képes végleg lezárni azt, ami elmúlt!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-26)

Ma számos olyan szituáció adódhat, amikor is, döntõbírói szerep hárulhat önre, ami általában nem éppen hálás feladat, mégis, érdemes most bevállalni a jó ügy érdekében, különben meglehet, sokáig várat még magára a béke. a lényeg, hogy mindvégig maradjon pártatlan, kedves Vízöntõ, s ragaszkodjon csakis a tényekhez, akkor sikerrel járhat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: