Nyilas

Ma egy kozmikus együttállás felerõsítheti önben a szenvedélyt, aminek hatására, átmenetileg, elveszítheti a kapcsolatot a realitással! Amikor aztán újra visszazuhan a földre, kissé hidegzuhanyként érheti a valóság, ugyanakkor, ez a kis mentális kiruccanás sok jó ötletet adhat ahhoz, hogyan is dobhatná fel szerelmi életét egy kicsit, így korántsem bizonyul majd haszontalannak!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Bár bízik intuícióiban, mégis nagyobb hatással lesz ma önre a józanész és a logika, mint a megérzések. A mai nap ennek megfelelõen, ideális lehet arra, hogy olyan döntéseket hozzon, melyek aztán késõbb helyesnek és kifizetõdõnek is bizonyulnak majd! Tesztelje az elméletet, kedves Nyilas!

Oroszlán

Ma hajlamos lehet rágódni bizonyos dolgokon, melyeket nem igazán tart helyénvalónak szerelmi életében, s ez elég sok idejét, energiáját lekötheti, hogy alig lesz képes tartósan koncentrálni másra. Mielõtt még teljesen belelovallja magát a problémákba, mindenképpen gondolja meg kétszer is, hogy nem-e csak félreértelmez valamit, nehogy aztán árnyéra vetõdjön, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Az elkövetkezendõ idõszakban jobb lesz, ha megerõsíti magát, kedves Oroszlán és felkészül a kemény munkára. Bizony sokszor lehet majd olyan pillanat, amikor azt érezheti, hogy minden lépésével csak nehezebb lesz a képzeletben cipelt homokzsák. Azonban lehet, hogy a nehézséget nem is a munka terhe, mint inkább valamilyen lelki, tudatalatti probléma okozza.

Rák

Ma egy kissé elkalandozhatnak gondolatai romantikus irányba, s ezért nehezebben koncentrálhat a szokásosnál más, fontos dolgokra. Ha lehet, halasszon mindent, s igyekezzen mielõbb kiélni fantáziáit azzal, akivel szeretné, mert e nélkül nem sok értelme lehet annak, amit ma csinál, ugyanis maguktól biztosan nem fognak múlni a szerelmes képek, s általuk, egész nap csak hibát, hibára halmozhat. De hát, hacsak nem emberéletrõl van szó, akkor végül is, annyi baj legyen!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Mostanában ingerlékenynek érzi magát, kedves Rák? Ne aggódjon, nem fog ez a rossz érzés örökké tartani. Környezete valószínûleg már érzékelte, hogy nehezebben viseli a kritikát, vagy a terheléseket, így valószínû, hogy mától megpróbálnak többet segíteni önnek. Ne legyen túl büszke elfogadni a támogatást, hiszen biztosan lesz idõ, amikor viszonozhatja.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: