Skorpió

Most szinte teljes egészében jelenlegi szerelmi életének dolgai köthetik le figyelmét. Talán szeretne változtatni bizonyos dolgokon, talán feldobná valamivel kapcsolatát, esetleg, végre véget szeretne vetni a magányos pillanatoknak, s tartozni valakihez. Gondolkodjon csak nyugodtan, kedves Skorpió, s okoskodja ki, hogyan is tehetné jobban szerelmi életét tudatosan! Ezúttal ne bízzon semmit a véletlenre!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Elég modern gondolkodásúnak tartja magát, kedves Skorpió? Vagy lehet, hogy alapjában véve jobban kötõdik a hagyományos eszmékhez? Ezt bizony nem árt tisztáznia magában, mert lehet, hogy másokhoz támasztott elvárásai néha ezt, néha azt követelik meg, s lehet,hogy környezetében ezt nem mindenki viseli túl jól.

Szűz

Mint mindig, ma is bizton számíthat a megérzéseire, kedves Szûz, melyektõl vezérelve, igencsak messzire juthat most élete párjával, amennyiben nem bonyolítja túl a dolgokat. Ha máshogy nem megy, egyszerûen csak ne tervezzen semmit sem elõre, hanem hagyja spontán alakulni a dolgokat, s bízza magát a természetre, ösztöneire!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Késztetést érezhet ma, kedves Szûz, hogy alkosson valamit, de valahogy sehogy sem sikerül. Nem gondolt még arra, hogy talán túl sok az önt körülvevõ zavaró tényezõ? Tegye el a közelébõl az újságokat, számítógépet, telefont és koncentráljon belsõ hangjára, s így lehet, hogy nem is olyan sokára, elöntheti az inspiráció.

Nagy 2020-as éves horoszkóp - Mi vár rád az új évben?

Vízöntő

A mai napon, kissé úgy érezheti, párja nem fordít elég figyelmet önre, s ez lehangolhatja. Fel a fejje, kedves Vízöntõ, ne csüggedjen, hiszen azzal az ember hosszútávon nem megy sokra, inkább vegye kezébe az ügyet, s tegyen róla, hogy párjának legyen mire felfigyelni! Ön egy igazi jelenség! Használja ezt a privilégiumát!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Kedves Vízöntõ, ön gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy maga elé helyezi környezete igényeit. Ma is számtalan kéréssel, kérdéssel találja szemben magát, amiket bizony lehet, hogy most nem fog tudni teljesíteni, megválaszolni. Ne bánkódjon, sokszor az is nagy tanulság lehet, ha felmerül egy kérdés, a válasz pedig, meglátja, idõvel jönni fog.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: