Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

A mai napon egyszerûen nem ott járhat az esze, amit épp csinál, hanem teljesen máshol. Egészen megrészegülhet a gondolataitól, melyek szüntelenül szíve választottja körül foroghatnak, ám mégis kevés lehet a remény arra, hogy érdemben legyen lehetõsége meg is élni fantazmagóriáit, mindenesetre bíztató, hogy az este már sokkal jobbnak ígérkezik etekintetben, csak gyõzze kivárni, kedves Bak! Türelem!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Bika

Az utóbbi idõszak váratlan, talán fájó szerelmi emlékei még kísérthetik valamelyest, esetleg tüske maradhatott önben valami miatt, azonban, talán itt a legfõbb ideje mindezt végre lezárni, elengedni, kedves Bika. Ne hagyja, hogy a múlt beárnyékolja a jelent, s talán a jövõt is. Ûzze el a rossz szellemeket szerelmi aurájából és ne is engedje vissza többé õket!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

A következő két hét fájdalmat hoz a Szűznek, pénzt és örömöt a Skorpiónak és a Mérlegnek!

Halak

A mai napon kulcsszerepet kapcsolatukban a beszélgetés és a meghittség, melybõl most, a meglehetõsen mozgalmas körülmények ellenére, több alkalommal is módjuk akadhat. Használják ki, igazán jót fog tenni egy kis egymásra hangolódás ily közel az ünnepekhez, az év végéhez. Arról nem is beszélve, hogy egy kis mentális akrobatika néha milyen jó ajzószer is lehet...

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: