Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

A mai napon egyszerûen nem ott járhat az esze, amit épp csinál, hanem teljesen máshol. Egészen megrészegülhet a gondolataitól, melyek szüntelenül szíve választottja körül foroghatnak, ám mégis kevés lehet a remény arra, hogy érdemben legyen lehetõsége meg is élni fantazmagóriáit, mindenesetre bíztató, hogy az este már sokkal jobbnak ígérkezik etekintetben, csak gyõzze kivárni, kedves Bak! Türelem!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

Ma úgy érezheti, mintha egyszerre százfelé kéne szakadnia, kedves Bak! Míg egyrészrõl otthon is mindenki öntõl várhatja a megoldást, addig munkahelyén is ki más lenne, akitõl segítséget szeretnének kérni, vagy pluszfeladatot bízni rá, mint ön. Ne engedjen, s csak azért is bírja ki a nyomást!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Az utóbbi idõszak váratlan, talán fájó szerelmi emlékei még kísérthetik valamelyest, esetleg tüske maradhatott önben valami miatt, azonban, talán itt a legfõbb ideje mindezt végre lezárni, elengedni, kedves Bika. Ne hagyja, hogy a múlt beárnyékolja a jelent, s talán a jövõt is. Ûzze el a rossz szellemeket szerelmi aurájából és ne is engedje vissza többé õket!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

Ma meglehetõsen sok, eddig nyitott kérdés végére kerülhet pont, ugyanakkor, ez kompromisszumos megoldások keresését teszi szükségessé. Inkább ma egy veréb, mint holnap egy túzok! Mindemellett, ne jöjjön zavarba, ha elnézést kell kérnie valamiért...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezt árulja el rólad az egyiptomi csillagjegyed! – Ezt valószínűleg te sem tudtad magadról

Halak

A mai napon kulcsszerepet kapcsolatukban a beszélgetés és a meghittség, melybõl most, a meglehetõsen mozgalmas körülmények ellenére, több alkalommal is módjuk akadhat. Használják ki, igazán jót fog tenni egy kis egymásra hangolódás ily közel az ünnepekhez, az év végéhez. Arról nem is beszélve, hogy egy kis mentális akrobatika néha milyen jó ajzószer is lehet...

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

Ma, a szerelmi életével kapcsolatos dolgok kissé elkedvetleníthetik, elszomoríthatják, s ez meglátszódhat helytállásán is. Tartson ki, kedves Halak, s este aztán mindenképpen szánjon idõt arra, hogy még egyszer alaposan átgondolja a dolgait, az most sokat segíthet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: