Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

Meglehet, hogy akit szeret, ma meglehetõsen felborzolja a kedélyeket, s ez kissé frusztrálttá és gondterhelté teheti kapcsolatukat. Talán a türelme fogytán, vagy esetleg úgy gondolja, hogy amit párja szajkóz az, az ön számára mindig is egyértelmû volt és még csak beszélni is felesleges róla. Akárhogy is, legyen ma nagyvonalú és elégítse ki párja minden, a dolgok újrabeszélésére irányuló igényét, kedves Bak, hogy fennmaradhasson a béke és harmónia önök között.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-27)

A társadalmi élet is fontos, kedves Bak és szükség is van néha arra, hogy a barátokkal találkozzon, de vigyázzon, hogy ez ne menjen pihenésének rovására. Ha ideje nem engedi, hogy eleget tegyen mindkét igényének, úgy kösse össze a kellemes t a hasznossal és barátaival beszéljen meg egy igazán pihentetõ programot.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Egy tökéletes világban, ahol az ember azt csinálhat, amit csak akar, jutna idõ bármennyi romantikázásra kedvesével, ám a valóságban most szükséges lehet elõtte végeznie a sokszor unalmas napi kötelezõkkel. Igyekezzen mielõbb elvégezni velük, akkor még lehet esély, hogy megmentse a napot és azzal tölthesse a hátralévõ részét, akit szeret. Teendõi közepette pedig tervezzen és álmodozzon nyugodtan erõsen erotikus töltetût, ugyanis szerencsés körülményeket jeleznek most etekintetben a csillagok, így nagy esély van a beteljesülésükre!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-27)

Ma nagyon oda kell figyelnie levelezésére, telefonhívásaira, kedves Bika, hogy még véletlenül se hagyjon figyelmen kívül esetleg egy olyan e-mailt, amiben igazán fontos információ lehet egy barátjától, vagy üzlettársától. Ez az információ fontos, azonban nem kell aggódnia, semmiképp sem rossz hírt közöl, így mindenképp tartsa nyitva szemét, hogy biztosan megtalálja a jó hír.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-21 - A mai napon, igyekezzen minél nagyobb figyelmet, szeretetet és törõdést tanúsítani párja iránt...

Halak

Ma egy kínos pillanat adódhat szerelmi életében, melyet hirtelenében egy torz mosollyal, esetleg zavarodott beszéddel próbálhat leplezni. Amint megához tér az elsõ sokk után, mindenképpen kezdeményezzen az ügyben egy õszinte beszélgetést az érintettel, hogy még azelõtt tisztába tegyék a dolgokat, mielõtt a kínos szituáció nagyobb félreértések és konfliktusok kialakulásához vezethetne. Jobb lesz így mindkettõjüknek!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-27)

Ma találkozhat valakivel, aki rendkívül érdekes dolgokat mesél tapasztalatairól, a világról, s eme különöse és értesült életszemlélete könnyen magával ragadhatja az ön képzeletét is, kedves Halak. Ne fogja vissza magát, álmodozzon, tervezzen kedvére! Végül is, ha másnak is sikerült...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A mai napon ne kapkodjon el semmit a szerelem terén, kedves Ikrek, ha azt akarja, hogy valóban szilárd alap jöjjön létre kapcsolatuk további fejlõdéséhez. Igyekezzen gyengéd és türelmes lenni, valamint gondoskodjon arról, hogy kedvese minél inkább élvezze most az önnel töltött perceket, hisz egy jó szerelmi kapcsolatnak mi más is lehetne az alapja. Ha pedig õ élvezi az együttlétet, akkor garantáltan ön is fogja!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-27)

Ma végre egész nap élvezheti a meleg, barátságos otthon nyugalmát, kedves Ikrek. Úgy tûnik nem lesz semmi, ami megzavarhatná nyugalmát. Ez a nap alkalmas bármire, amivel ki tud kapcsolódni. Adja át magát a békének és a csendnek, és engedje, hogy ez a nap munka nélkül teljen el.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Meglehet, hogy elfelejtett valamit, esetleg nem teljesített egy, kedvesének tett ígéretet, aminek pótlásának éppen itt lehet az ideje, mielõtt a dolog konfliktushoz vezetne. Ettõl függetlenül a vidámság jellemezheti napjukat, amikor is remekül megy majd az együttmûködés, munkamegosztás önök között. Élvezzék ezt a szép napot, kedves Kos!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-27)

Régóta ma elõször érezheti úgy, hogy igazán kreatív. Ötletek, inspirációk hemzseghetnek a fejében, melyek igencsak egy hosszú és gyümölcsözõ projekt irányába mutathatnak. Ma meg lesz önben az energia, hogy ezeket a terveket az elejüktõl egészen a legvégükig átlássa. Itt az ideje, hogy fejest ugorjon és higgyen magában. Bármi is az, amirõl álmodozik most kell megvalósítania.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ha az ember örökké aggódik valamiért, akkor annak csak állandó szorongás lesz a vége, ami elõbb, vagy utóbb, de feszültségeket okoz egy kapcsolatban, különösen, ha az a kapcsolat olyan gyengéd és érzékeny természetû, mint a szerelem. Nézze midig a jó oldalát mindennek, kedves Mérleg, ami a párjával, szerelmükkel kapcsolatos, akkor meglátja, sokkal fényesebben és tovább süt majd önre a nap!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-27)

Kedves Mérleg, reméljük nem fél a magasban, mert ma kaphat egy olyan ajánlatot, amit, ha elfogad, feljebb léphet a ranglétrán. Úgy tûnik az utóbbi hónapok kemény munkája megtérül. Ne habozzon, fogadja el a kihívást.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-10-17 - Ma nagy eséllyel, egy egészen új oldaláról ismerheti meg szíve választottját...

Nyilas

Önmagában nem baj, ha az ember eltérõ véleményen van, mint kedvese, kiszemeltje, és ha bölcsen elkötelezte magát a béke és a harmónia mellett az ember, igaza állandó bizonygatása helyett, akkor minden körülmény adott az olyan kompromisszumok megteremtésére, amik elõbbre visznek egy kapcsolatot. A közös álmok és célok kialakítása nagyon fontos, s mindketten kell, hogy küzdjenek azok eléréséért is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-27)

Nagyon érzelmes természete ma is igencsak meghatározza napját, kedves Nyilas. Egy kósza gondolat eléggé elbizonytalaníthatja, ami miatt egész nap kellemetlenül érezheti magát. Rossz érzése lehet bizonyos dolgaival kapcsolatban és mivel nem tudja azok jövõbeli kimenetelét, ez a negatív gondolat akár el is uralkodhat önön. Próbáljon meg csak a mai napra koncentrálni és ne engedje, hogy egy esetleges rossz érzés elrontsa kedvét.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Hallgasson arra, amit szíve diktál, kedves Oroszlán és semmiképpen se bonyolódjon bele egy kapcsolatba, pusztán a vonzalom miatt. Bármennyire is nehéz, sok fájdalomtól és szenvedéstõl óvhatja meg magát, ha így tesz, így semmiképpen se kockáztassa szívét egy röpke kaland kedvéért. Van, aki sokkal komolyabban szereti önt, mint amennyire bármikor is szeretné a kísértés tárgya!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-27)

Tegnapi szenvedélye mára sem enyhül, kedves Oroszlán. még mindig tombolnak önben az érzéki energiák. Ne fogja vissza magát, csábítsa el bátran kedvesét, aki bizonyosan örülni fog annak, hogy most nem a munka, hanem, egy kis idõre, a szerelem megszállottja lett.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

A mai napon megkísérelheti átlépni valakivel szemben a határt, akit nagyon szeret, s ez meglehetõs kockázattal járhat. Lehet, hogy még nem áll készen szerelme arra, hogy megtegyék ezt a lépést, s csak még jobban elzárkózhat öntõl, ha meggondolatlanul cselekszik, hiába is szívbõl jövõ a szándék. Igyekezzen ezért alaposan kipuhatolni, hogy mennyire fogékony ötletére partnere, mielõtt bármit is lépne.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-27)

Már igazán megérdemel egy kis pihenést, kedves Rák. Legszívesebben elutazna egy lakatlan szigetre, csakhogy kapjon egy kis szünetet a civilizáció okozta fáradalmak alól. Ha nincs lehetõsége elutazni, akkor varázsoljon otthonából egy háborítatlan kis zugot, ahol senki nem zavarhatja. Rendeljen ennivalót kedvenc éttermébõl, tegyen be egy kellemes zenét és csak kedvesének nyissa ki az ajtót, aki azért érkezik, hogy tovább kényeztesse önt.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A mai napon, kifejezetten több törõdésre, odafigyelésre és fõleg, odaadásra vágyhat párjától, esetleg még csak kiszemeltjétõl, amit nem is biztos, hogy õ most megadhat önnek, ráadásul még csak nem is önhibájából. Éppen ezért legyen kicsit elnézõ vele, kedves Skorpió, és inkább segítse abban, amin épp munkálkodik, hisz ez nem a kapcsolatuk ellaposodásának, csupáncsak az átmeneti és jórészt külsõ tényezõkbõl fakadó idõhiánynak a jele.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-27)

Készen áll az új kihívásokra, kedves Skorpió, ami azt jelenti, hogy elméjének szüksége van új információkra, tudásra. Itt az ideje, hogy keressen egy olyan kurzust, vagy továbbképzést, tanfolyamot, ami ki tudja tölteni szabadidejét és csillapítani képes tudásszomját.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Vannak olyan pillanatok minden kapcsolatban, kedves Szûz, amikor is többet árthat, mint használhat az, ha az ember õszintén kifejezi aktuális érzéseit, persze, ez nem azt jelenti, hogy el kellene titkolnia õket, csupán azt, hogy talán érdemesebb lenne egy, a mostaninál megfelelõbb pillanatban kifejezésre juttatni, mit is érez mostanában. Két különbözõ ember között az egyensúly mindig érzékeny, így a legfontosabb, hogy azt sikerüljön megõrizni hosszútávon.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-27)

Lehetséges, hogy ma értesül valamirõl, amit nehezére esik elhinni, de mégis sokat foglalkoztatja a gondolat. Ne dõljön be a pletykáknak, kedves Szûz, inkább próbáljon bízni intuíciójában, hiszen tudjuk jól, hogy az ilyesfajta hihetetlen történetek csak úgy születhetnek, ha valaki valamikor alaposan kiszínezi õket.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ma kissé úgy érezheti, egyre inkább lanyhulóban van az ön és kedvese közti párbeszéd hatékonysága. Ha párja kommunikációjának javítására nem is, de sajátjára tehet kísérleteket, mégpedig azzal, ha igyekszik nem mindjárt, mindig kimondani azt, ami egybõl az eszébe jut, hanem minden fontosabb megnyilvánulása elõtt vesz egy mély lélegzetet, és ha másodszorra is úgy érzi, szívbõl jön, amit mond, csak akkor önti szavakba gondolatát. Jelentéktelen apróságnak tûnhet, de higgye el, sokat segíthet az ilyen helyzetekben, kedves Vízöntõ!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-27)

Egy rendkívül fárasztó hét áll ön mögött, kedves Vízöntõ, így méltán megérdemel egy kis pihenést, Munkájában igazán kemény idõszakon megy keresztül és bizony sokszor erején felül kell teljesítenie. Ezt azonban muszáj kipihennie néha, hogy ne veszítsen lendületébõl egy ilyen fontos turnusban.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

0