Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

Ma, annak ellenére, hogy igen élénk szexuális fantáziák keríthetik hatalmába, bizony, meggyûlhet a baja ama zavaró tényezõk sokaságában, melyek szüntelenül akadályozzák, hogy kiélhesse szerelmével, ami most a fejében lejátszódik! Ha másképpen nem megy, rázzon le úgy mindenkit, hogy angolosan távozik azon helyekrõl, ahol bárki is ismerné, s mindinkább egy olyan meghitt és intim környezetet keres, ahol végre nyugodtan elmélyülhet párjával a szerelmi gyönyörökben...

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Bika

Ma kissé másban gondolkodhat az estét illetõen, mint párja, vagy kiszemeltje, azonban lehet, hogy nem is feltétlenül rossz ötlet az, hogy esetleg külön töltsék az éjszakát. Néha jobb egy kapcsolatban nem erõltetni, ami nem megy, hiszen, ha igazán szeretik egymást, végül is mindegy, ha szétválnak egyetlen estére, még akkor is, ha ez éppen szilveszterkor történik! A szingli Bikákra ma nagyon impulzív éjszaka vár!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Hétfői Horoszkóp - Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért...

Halak

Annyira szerelmes és bensõséges terveket fogalmazhat meg magában a ma estét illetõen, hogy meglehetõsen rosszul reagálhat, ha látja õket szétesni. Ne pazarolja azonban az idõt mérgelõdésre, inkább térjen át spontán üzemmódba és találja meg egyszerû momentumaiban kapcsolatuk varázslatát, akkor még igazán szerelmesen és romantikusan telhet egymás karjaiban az éjszaka!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: