Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

Ma, annak ellenére, hogy igen élénk szexuális fantáziák keríthetik hatalmába, bizony, meggyûlhet a baja ama zavaró tényezõk sokaságában, melyek szüntelenül akadályozzák, hogy kiélhesse szerelmével, ami most a fejében lejátszódik! Ha másképpen nem megy, rázzon le úgy mindenkit, hogy angolosan távozik azon helyekrõl, ahol bárki is ismerné, s mindinkább egy olyan meghitt és intim környezetet keres, ahol végre nyugodtan elmélyülhet párjával a szerelmi gyönyörökben...

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

Ma úgy érezheti, mintha egyszerre százfelé kéne szakadnia, kedves Bak! Míg egyrészrõl otthon is mindenki öntõl várhatja a megoldást, addig munkahelyén is ki más lenne, akitõl segítséget szeretnének kérni, vagy pluszfeladatot bízni rá, mint ön. Ne engedjen, s csak azért is bírja ki a nyomást!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ma kissé másban gondolkodhat az estét illetõen, mint párja, vagy kiszemeltje, azonban lehet, hogy nem is feltétlenül rossz ötlet az, hogy esetleg külön töltsék az éjszakát. Néha jobb egy kapcsolatban nem erõltetni, ami nem megy, hiszen, ha igazán szeretik egymást, végül is mindegy, ha szétválnak egyetlen estére, még akkor is, ha ez éppen szilveszterkor történik! A szingli Bikákra ma nagyon impulzív éjszaka vár!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

Ma meglehetõsen sok, eddig nyitott kérdés végére kerülhet pont, ugyanakkor, ez kompromisszumos megoldások keresését teszi szükségessé. Inkább ma egy veréb, mint holnap egy túzok! Mindemellett, ne jöjjön zavarba, ha elnézést kell kérnie valamiért...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A csillagjegyed megmutatja: Ezeket a dolgokat kell elengedned 2018 végére

Halak

Annyira szerelmes és bensõséges terveket fogalmazhat meg magában a ma estét illetõen, hogy meglehetõsen rosszul reagálhat, ha látja õket szétesni. Ne pazarolja azonban az idõt mérgelõdésre, inkább térjen át spontán üzemmódba és találja meg egyszerû momentumaiban kapcsolatuk varázslatát, akkor még igazán szerelmesen és romantikusan telhet egymás karjaiban az éjszaka!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

Ma, a szerelmi életével kapcsolatos dolgok kissé elkedvetleníthetik, elszomoríthatják, s ez meglátszódhat helytállásán is. Tartson ki, kedves Halak, s este aztán mindenképpen szánjon idõt arra, hogy még egyszer alaposan átgondolja a dolgait, az most sokat segíthet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: