Rák

Elõfordulhat, hogy kedvese, kiszemeltje, érzelmileg megpróbálhatja befolyásolni azzal, hogy kisarkít, esetleg túldramatizál egy szituációt, vagy egyenesen önt hibáztatja valamiért, ami nem kizárólag csak önön múlott. Bármennyire is keltene lelkiismeret-furdalást önben, ne engedjen az efféle érzelmi zsarolásnak, s ne adja meg, legalábbis puszta bûntudattól hajtva, amit kér.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-09)

Kedves Rák, ma lehet, hogy cserben hagyja kreativitása és egy befejezetlen munkájának ma sem tud a végére járni. Bizony nem jó, ha az ember egy ötletét félig kész állapotban látja, de higgye el, az alkotóképességet nem lehet erõltetni. Adjon idõt magának, hogy újra megtalálja az elvesztett ihletet.

Skorpió

A mai napon, történhet valami szerelmi életében, amire még nem állt készen. Sebaj, fogadja és kezelje rugalmasan a dolgot, nehogy óvatlanul is megbántsa kedvesét/kiszemeltjét. Ha pedig úgy érzi, ez hirtelen kicsit sok önnek, vagy nagyon felkavarják érzelmileg az események, kérjen egy kis idõt szerelmétõl, hogy átgondolhassa a történteket és megfogalmazhassa véleményét.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-09)

Egy kicsit úgy érezheti, kedves Skorpió, hogy elege van a mindennapi rutin feladatokból és egy kicsit szívesen kiszakadna megszokott világából. Azonban nem biztos, hogy van elképzelése merre is menne szívesen. Esetleg hagyatkozzon egy olyan személy javaslatára, aki ön szerint nagyon kreatív a hasonló problémák megoldásában, vagy egyszerûen csak üljön le, foglalja el magát és meglátja, hogy egyszer csak beugrik majd a tökéletes ötlet.

Csillagjegyek, akiket nagyon nehéz szeretni – Ha teheted, kerüld őket!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: