Skorpió

Könnyen lehet, hogy, ha burkoltan is, de igyekszik ma elkerülni a közvetlenebb kontaktust szíve választottjával, talán éppen azért, hogy takargassa a vele szemben való védtelenségét, sebezhetõségét. Ne tegye! Maradjon õszinte és nyitott felé, még akkor is, ha kockázatos. A szenvedélyes szerelem éppen ettõl olyan rejtélyes, izgalmas és izgató!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-06)

Ma egy találkozóból, vagy egy eseménybõl, esetleg összejövetel során, sokat tanulhat, aminek késõbb még nagy hasznát veheti. Mivel amúgy is itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak, érdemes programját úgy szerveznie, hogy minél több ponton sikerüljön összekötnie a kellemest a hasznossal. Érezze jól magát, kedves Skorpió!

Szűz

A mai napra betervezett közös program könnyen csúszhat, sõt akár teljes egészében borulhat is egy váratlan esemény miatt. Ne mérgelõdjön a dolgon, várja ki a végét, kedves Szûz, végül is nem lehet soha elég késõ az ön számára ahhoz, hogy beteljesítse vágyait!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-06)

A mai egy remek napnak ígérkezik, kedves Szûz, amikor is bõségesen kínálkozhat alkalom arra, hogy egy közeli barátjával, megosztva terveit, közös nevezõre jussanak, lefektetve ezzel akár egy jövõbeni, eredményes vállalkozás alapjait. Minél tovább jutnak a kezdeti lelkesedésüktõl hajtva, annál nagyobb eséllyel valósul is meg álmuk!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-04 - A mai napon nehezen találhatja meg a kiutat, szerelmi élete jelenlegi slamasztikájából...

Vízöntő

Lehet, hogy még mindig csak kerülgetik egymást valakivel, aki szexuálisan, igen vonzó az ön számára, kedves Vízöntõ, ám valamiért mégsem lépték át még vele azt a bizonyos határt. Furcsamód, ami bekavarhat ezúttal, az éppen az érzelmek. Végül mindig úgyis a szív mondja ki a végsõ szót! Hallgasson rá, s mondja, amit mondania kell, tegye, amit tenni akar. A legrövidebb út most is az egyenes, különben sohasem lesz semmi önök között! Vállalja bátran, mit érez!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-06)

Ma pénzügyei rendbetétele felé járhatnak gondolatai és éppen a legjobbkor! Most ugyanis nagy esély van egy váratlan pluszra, vagy éppen remek lehetõségek kínálkozhatnak a hosszútávú megtakarítások terén is. Bármiben is gondolkodjon, ma egy jó döntéssel hosszútávon megalapozhatja pénzügyi jövõjét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: