Oroszlán

Ma mind ön, mind pedig szíve választottja, feszegetni kezdhetik a határokat, tesztelve egymást, meddig is mehetnek el, s ez nagyon izgalmas, szellemi erõpróbákba, sõt, akár játékos hempergõzésekbe is torkollhat, ami nagyban erõsítheti az önök közötti harmóniát. Egy ilyen jó kedvû nap tökéletes alkalom lehet arra, hogy bátrabban kimondják végre, mit is éreznek egymás iránt!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-06)

Ma nagy eséllyel állhat be egy szerencsés fordulat pénzügyi helyzetében, ráadásul a karrierjét tekintve is haladásról számolhat be a nap végére. Ennek megfelelõen, dolgai végeztével, érdemes lenne délutánra valami olyan programot szerveznie, amelynek során együtt ünnepelhetne egy kicsit barátaival, kedvesével, szeretteivel. Telefonáljon körbe és szervezze meg!

Rák

A mai napon a magabiztosság jellemezheti szerelmi életét, amikor is nem lesz helye hezitálásnak. Legyen hû önmagához, kedves Rák, s nyilatkoztassa is ki minden félsz nélkül gondolatait, érzéseit, akkor most valóra válhat ama vágya, amit meg kívánt valósítani!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-06)

Ma képzelete és kreativitása igen magas szinten mûködhet, amit érdemes lenne kihasználnia. Maradjon otthon, vagy mielõbb letudva a napi kötelezõket, vonuljon el egy félreesõ helyre, ahol zavartalanul alkothat, ugyanis ma valami nagyon-nagy dolog is kisülhet abból, ami a fejében jár!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: