Nyilas

Szerelmi kapcsolata dinamikája kissé felborulhat. Míg egyik fele azt súgja, söpörje az asztal alá a dolgokat és egyszerûen ne foglalkozzon velük, addig másik oldala kifejezetten feszegetni akarja az ügyet, ebben vélvén a megoldás kulcsát. Most mindkettõ tévedhet! Várjon ki egy kicsit, s csak lazább formában próbálja megvitatni kedvesével ügyes bajos dolgaikat, akkor hamar dûlõre juthatnak.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Partnerével néhány igen mély beszélgetés után, úgy tûnik, erõsödhet az önök közt lévõ kapcsolat. Ha még nem kötelezõdtek el egymás iránt, úgy most az is kilátásba kerülhet. Ne feledje, kedves Nyilas, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum és bizony néhány gyakorlati kérdésben, mint a pénz, a munka, vagy egyéb személyes szokások, kénytelen belemenni néhányba annak érdekében, hogy azzal lehessen örökre, vagy továbbra is, akit szívbõl szeret.

Oroszlán

Ma jelentõs befolyással bírhat környezete szerelmi életére, ami egyrészrõl akár jó is lehet, másrészrõl viszont kifejezetten káros! Ha valaki véleményt nyilvánít, azzal még nincsen gond, azzal viszont már annál inkább, ha ezt párjának önrõl, az ön háta mögött teszi! Ne hagyja, hogy bárki is ily módon belenyúlhasson kapcsolatába!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Kedves Oroszlán, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Rák

A mai napon, bármilyen szerelmi üggyel kapcsolatban is legyenek aggályai, azoknak semmiképpen se most adjon hangot. Az ilyesfajta kommunikáció ugyanis ma félrecsúszhat, s csak több problémához vezethet egy ilyen irányú beszélgetés, mint amennyi megoldáshoz. Ne szólj szám és nem fáj fejem!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Rák. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: