Ikrek

Ma rendkívül kíváncsi természete igen ambiciózussá teheti szerelmi téren, aminek következményeként, nagyon aktívan állhat a párkereséséhez, vagy párkapcsolatához. Ha szingli, akár egy randiig is eljuthatnak ma törekvései, ha párban él, akkor rendkívül izgalmas éjszakába torkollhat a napja, amit nagyon fog élvezni!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma egy személy, vagy helyzet megijesztheti, amitõl úgy érezheti, jobb lenne inkább visszavonulót fújnia, azonban, ez eszébe se jusson! Tudja, hogy mi a megoldás és képes is azt véghezvinni, így bátran szállhat szembe ma az igazságtalanságokkal. Ha így cselekszik, még maga is meg fog azon döbbenni, milyen nagy dolgokra is képes valójában! Ne feledje továbbá, hogy, bármennyire is idegölõ lehet a mai nap, mindennek meg kellett történnie, hogy végre túlléphessen bizonyos dolgokon, s élhesse kellemesebb körülmények között az életét, legyen szó bármirõl is!

Kos

Kedves Kos, a mai napon, meglehetõsen sokat törheti a fejét azon, hogy hogyan is képzeli el szerelmi életét a jövõben. Eközben ne hagyja figyelmen kívül a jelen történéseit sem, valamint gondolja át alaposan a múlt tapasztalatait is, hogy valóban reális elképzeléseket alkothasson. Amennyiben úgy érzi, biztos a dolgában, akár még ma kezdje el megalapozni a megvalósítást is!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Hosszútávú projektjei beérni látszanak, kedves Kos. Amikbe belekezdett a múltban és sokszor azt hitte, nem megy semmire, most végre úgy tûnik, meghozzák gyümölcsüket. Mostanra nem problémát, vagy feladatot, hanem további lehetõségeket láthat egykori álmai megvalósulásában. Csak így tovább, kedves Kos, ne hagyja magát eltéríteni ezután sem a nehézségek láttán.

Napi horoszkóp január 8. szerda – Nagyon vigyázz ma magadra, mert nagy baj érhet!

Mérleg

Ma igen jókedvûen állhat a szerelemhez, kedves Mérleg, ami kifejezetten kedvez ahhoz, hogy spontán és félreérthetetlen legyen. Ennek megfelelõen, a mai tökéletes nap arra, hogy kezdeményezzen, akár összejöjjön valakivel, vagy éppen, magasabb szintre emelje egy már meglévõ, szerelmi kapcsolatát!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ne becsülje alá az emberek, jórészt érzelmek irányította cselekedeteit, kedves Mérleg! Nem is hinné, mennyien helyezik minden esetben érzelmeiket elõtérbe a realitás helyett, legyen bármirõl is szó. Ha ma sikerül ezt elfogadnia, vagy legalább kezelnie, akkor nagy bonyodalmaktól óvhatja meg magát, ha azonban nem, s méltatlankodik mások szürreális hozzáállásán bizonyos kérdések tekintetében, akkor higgye el, végül még nem csak, hogy figyelmen kívül fogják hagyni véleményét, hanem még el is fogják ítélni (látszólagos) érzéketlen hozzáállásáért. higgye el, ennyit pedig nem ér az egész!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: