Nyilas

Ma kissé ellentétes jeleket kaphat szerelmi téren, ami érthetõ módon, vegyes érzelmeket indíthatnak el önben, talán nem is tud mire vélni bizonyos dolgokat. Hagyjon kicsit leülepedni mindent, s próbálja meg a tapasztaltakat összefüggéseiben, egységben vizsgálni, de legalább is, semmiképpen se az aktualitásokból induljon ki! Rakja össze a szerelmi kirakóst, kedves Nyilas, lehet, hogy a kirakott képen nagyon meg fog lepõdni!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma, különösen intenzíven jelentkezõ, intellektuális beállítottsága miatt, mindenképpen érdemes lenne szerveznie, csak így váratlanul, egy izgalmasnak ígérkezõ kulturális programot magának és akár barátainak is. Ez lehet egy mozizás, könyvtárlátogatás, vagy akár egy múzeumi tárlat megtekintése. Fura, de ma meglepõen jól érezheti magát egy ilyen program során még akkor is, ha elsõre nem is hangzik valami jól az egész! Talán lehet, hogy nem is az újdonsült program, hanem inkább az általa, ismerõseiben, barátaiban felszínre került, eddig ismeretlen tulajdonságok dobják fel így? Tesztelje!

Oroszlán

Meglehet, hogy érzelmileg ma igen intenzív pillanatokat élhet át, amik felkavarják, persze a jó értelemben, kedves Oroszlán, ugyanakkor mégsem biztos a jelekben. Kapcsolja be csalhatatlan ötödik érzékét! Mit súg a szíve, mit akarhatnak ma öntõl?

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma könnyen úgy érezheti, hogy egyszerre száz fele kéne szakadnia ahhoz, hogy mindennel el tudjon végezni idõben. Ez persze lehetetlen, ugyanakkor olyan egészen új, váratlan praktikák juthatnak ez által eszébe, melyeket bevetve, amellett, hogy nagyban növelhetik hatékonyságát, még amúgy sem kis eszköztárát is hosszútávon gazdagíthatják. Ön amúgy is oda van a kihívásokért, így, ezt a szorongatott és minden erejét igénybe vevõ helyzetet egyébként amúgy is nagyon fogja élvezni!

Napi Karmahoroszkóp május 8. – Nehezedre esik a mai napon egy helyben ülni, hiszen....

Rák

A mai napon rendkívül vágyhat arra, hogy kedvesével minél több idõt tölthessen. Ezt a legkönnyebben úgy érheti el, ha minél inkább igyekszik tevékenységeiben a maximalizmus helyett, csak arra szorítkozni, hogy, ami tényleg halaszthatatlan, vagy muszáj megcsinálni, csak azt hajtsa ki, minden mást napoljon. Legyen szerelmes a napjuk, kedves Rák!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

A nap során könnyen rivalizálási harcok kellõs közepén találhatja magát környezetében. Ezt nehezen viselheti, hiszen ön sohasem volt egy túlságosan domináns típus, aki minden áron a középpontba akar kerülni, sõt, hatalmas lelki ereje és sokszor ember feletti teljesítménye ellenére sem kérkedik azzal soha, hogy végül is oly sok mindent köszönhetnek önnek azon közösségek, melyeknek szerves tagja. Ne is érezze magát frusztráltnak mások ilyen irányú törekvései miatt, inkább próbálja kívülállókét szemlélni a dolgokat, s, csak akkor közbe avatkozni, ha személyes sérelem éri az ügyben.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: