Ikrek

Ma lehetetlen lenne kizárni életébõl belsõ, romantikus világát, így ne is próbálkozzon inkább ezzel, kedves Ikrek! Talán már izgatott lehet valami miatt, amire nagyon készül, amit nagyon vár. Ne élje annyira bele még magát, amíg nem a küszöbön áll a dolog, mert akkor kisebb lesz a lelkesedés, ha tényleg eljõ a pillanat!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

A mai napot energikusan és vidáman kezdheti, azonban a nap során számos olyan próbálkozással találkozhat, amikor valaki le akarja lankasztani kedvét, annak ellenére, hogy ön meg általában éppen ellenkezõleg szokott cselekedni, azaz igyekszik szebbé varázsolni mások napját! Maradjon is ilyen, kedves Ikrek, és ne hagyja, hogy kikezdjék jó kedvét! Akinek meg nem tetszik, hogy fütyörészve, dalolászva sasszézik a folyosón, hát ne nézzen oda!

Kos

A pihenés és a minél több egymással tölthetõ idõ iránti vágy ma szinte tapintható kedvese és ön között, s ez még mindinkább fokozódhat az elkövetkezendõ napokban. Meglehet, hogy valami különlegesre készül mostanában, aminek már alig várja a végkifejletét. Nyugodjon meg, kedves Kos, hamarosan eljön a várva-várt, nagy pillanat!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Ma elméje próbál logikusan magyarázni valamit és sugalmazni a zökkenõ-mentesebb utat, ugyanakkor szíve ezzel szemben teljesen másképpen látja a dolgokat. Érdemes most az utóbbira hallgatnia, kedves Kos, még, ha ez esetben nagyobb is a sérülés veszélye, mert késõbb örökké bánhatja majd, hogy nem szíve szerint cselekedett. Néha bizony vannak olyan dolgok az életben, melyeket képtelen ép ésszel kontrollálni az ember, s kénytelen kockáztatni és minden észérv ellenére is, szívére hallgatni, mert vagy így, vagy úgy, de a végére pontosan érzi, hogy ez az egyetlen helyes út, s nem is volt soha más választás.

5 csillagjegy, aki úgy távozik az életünkből, hogy vissza sem néz

Mérleg

Bár ma különösen tisztán láthatja, mi az, ami esetleg hiányozhat kapcsolatukból ahhoz, hogy tökéletes legyen, mégsem jut egyrõl a kettõre. Ne kapkodja el a dolgot, kedves Mérleg, a felismerés egy dolog, de elõbb figyelje ki a részleteket is, hogy tudja, mihez, hogyan érdemes hozzányúlnia, hogy a kellõ irányba terelje a változást!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

A mai napon akár többen is próbálkozhatnak ön, mint csatár mögött kapura törni, kérdés, meddig képes ezt még tolerálni. Ne legyen szigorú a többiekkel, kedves Mérleg, hiszen az, hogy az ön példáját követve próbálnak mások elõrébb jutni, csupán csak azt jelzi, hogy már megint ön jár a jó nyomon, míg egyesek sokszor azt sem tudják, hol vannak. Megtorolnia tehát csak akkor érdemes bármit, ha valaki komolyan belelép dolgaiba, amúgy csak mosolyogjon az egészen!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: