Nyilas

Akár dolgozik, akár tanul, vagy más egyéb miatt kényszerül távol attól, akit szeret, mint mindig, a fantáziájára most is számíthat, ennek megfelelõen, szüntelenül elkalandozhatnak gondolatai. Estére, annyira felcsigázott lehet ettõl, hogy már alig várhatja, hogy végre egymáséi lehessenek. Napközben, apró jelekkel, pajzán üzenetekkel, csigázza fel kedvesét is, hogy elõmelegítse a sütõt!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Meglehet, hogy kellemetlen, de szüksége lehet egy olyas valaki segítségére ma, akitõl nem szívesen kér ilyesmit. Tegye meg a jó ügy érdekében, kedves Nyilas, aztán felejtse is el a kínos pillanatokat. A lényeg, hogy elérje, amit akar! A cél szentesíti az eszközt!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Bár néhány konkrét terve már lehet a mai napra, most könnyen lehet, hogy, a más dolgokkal való összeegyeztethetetlenség miatt, borul minden. Ha így adódna, kedves Oroszlán, hagyja a csudába az egészet, s menjen át spontánba, ki tudja, talán még jobban is jönnek össze s dolgok, mint eredetileg tervezte!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

A mai napon számolhat egy váratlan felkéréssel, vagy meghívással, aminek nagyon fog örülni, e egyúttal talán, igazi kihívást is jelent majd önnek! Az új feladatokba is nagy energiákkal vághatja bele magát, így estére egy igazán eredményes és izgalmas napot zárhat majd! Koncentráljon, kedves Oroszlán, s hozza ki mindenbõl a maximumot!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-09 - A mai nap remek napnak ígérkezik egy meghitt beszélgetésre...

Rák

Meglehet, hogy még úgy gondolja, nem jött el az ideje valaminek, ugyanakkor, ma azt érezheti, hogy felkészült arra, hogy tovább lépjen, kapcsolati szempontból akár pozitív, akár negatív értelemben véve. Ne halogassa sokáig, amit szeretne, különben visszaeshet az eredeti kerékvágásba. Cselekedjen, kedves Rák!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Meglehet, hogy nyugtalanul aludt az éjjel, ezért kissé fáradtan, kedvetlenül ébred. Igyekezzen mielõbb felfrissíteni magát, mert már korán, nagy meglepetések, esetleg kihívások érhetik, melyekkel csak akkor birkózhat meg eredményesen, ha száz százalékosan odateszi magát! Este majd jöhet a jól megérdemelt pihenés, csak tartson ki, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: