Nyilas

Akár dolgozik, akár tanul, vagy más egyéb miatt kényszerül távol attól, akit szeret, mint mindig, a fantáziájára most is számíthat, ennek megfelelõen, szüntelenül elkalandozhatnak gondolatai. Estére, annyira felcsigázott lehet ettõl, hogy már alig várhatja, hogy végre egymáséi lehessenek. Napközben, apró jelekkel, pajzán üzenetekkel, csigázza fel kedvesét is, hogy elõmelegítse a sütõt!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Ma szükséges lehet, hogy életének mozzanatait egy kissé távolabbról szemlélje. Figyelmét fordítsa inkább a külvilág, mintsem önmaga felé, s legyen résen. Most nagyobb türelemre lehet szüksége, mint bármikor máskor. Valahogy a környezetében élõ emberek is érzékenyebbek, mint máskor, figyeljen oda mások és saját érzelmeire, s arra, nehogy akaratán kívül megbántson másokat.

Oroszlán

Bár néhány konkrét terve már lehet a mai napra, most könnyen lehet, hogy, a más dolgokkal való összeegyeztethetetlenség miatt, borul minden. Ha így adódna, kedves Oroszlán, hagyja a csudába az egészet, s menjen át spontánba, ki tudja, talán még jobban is jönnek össze s dolgok, mint eredetileg tervezte!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

A mai napon igencsak határozottan, élesen érvelhet valakivel szemben egy adott lobbi esetében, kedves Oroszlán, mégis, annak ellenére, hogy igaza van, nem feltétlenül lesznek pozitív hatásai ennek kapcsolatukra nézve. Bármily értetlenséggel is találná ma magát szemben a másik véglet részérõl, próbáljon meg mégis türelmes és kimért maradni, hogy mindössze egyetlen problémás ügy miatt, ne veszítsen el feltétlen egy amúgy hû szövetségest!

Rák

Meglehet, hogy még úgy gondolja, nem jött el az ideje valaminek, ugyanakkor, ma azt érezheti, hogy felkészült arra, hogy tovább lépjen, kapcsolati szempontból akár pozitív, akár negatív értelemben véve. Ne halogassa sokáig, amit szeretne, különben visszaeshet az eredeti kerékvágásba. Cselekedjen, kedves Rák!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Ma a szerelemé, a romantikáé lehet a fõszerep, kedves Rák. Ha úgy érzi, hogy érzelmi, vagy éppen szexuális téren nagyon lassan haladnak a dolgok, akkor bizony itt az ideje, hogy a kezébe vegye az irányítást és egy kicsit felturbózza a dolgokat! Elsõ lépésként, ha kell, apró fortélyok segítségével, de feltétlenül vegye rá kedvesét, vagy kiszemeltjét arra, hogy végre töltsenek el együtt egy meghitt, csendes, otthonos helyen egy vacsorát, aztán hazaérve, merüljenek el egy kicsit egymásban! Egy ilyen húzás most újramelegítheti azt, ami talán újramelegítve a legfinomabb!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: