Skorpió

Ma nagyon élvezheti kedvesével, esetleg még csak kiszemeltjével folytatott eszmecseréket, ezért kifejezetten zavarja, ha valami miatt el kell válniuk egymástól. Keresse meg a rést a pajzson, kedves Skorpió, hogyan lehetnének mihamarább újra együtt! Az este csodálatosan alakulhat! Élvezzék!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma ráeszmélhet néhány szükséges tennivalóra otthonában, valamint szerelme, barátai is nagyon hiányozhatnak önnek, különösen, ha mindettõl távol kényszerül tölteni napja jelentõs részét. Kösse le figyelmét valamivel, hogy gyorsabban peregjenek a percek, majd, amint lehet, induljon is vágyakozása irányába, hogy este elégedetten térhessen nyugovóra.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Akármennyire is igyekszik eligazodni ma a szerelem útvesztõjében, egyszerûen nem találja a kiutat, miként fejlõdhetne intenzívebben kapcsolatuk kedvesével. Próbáljon meg belevinni szerelmükbe egy lágy, ritmikus ütemet, mondjuk egy heti rendszerességgel, mindig közösen megejtett programot, amire rendre, mindig, izgalommal készülhetnek, az most sokat segíthet a helyzeten!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Mivel általában nagyon energikus, ma kissé nehezen viselheti, ha vánszorognak ön körül a dolgok, különösen, hogy most nagyobb ráhatással sem lehet a nagyobb hatékonyságra. A legjobb taktika az lenne, ha igazodna ehhez a faramuci helyzethez, s üres perceire kitalálna valami tartalmas elfoglaltságot, amivel addig egy más területen elõrébb haladhat.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a két izgalmas dolog biztosan megtörténik veled 2019-ben a csillagjegyed szerint

Vízöntő

Amennyiben még mindig érez valamit egy múltbéli kedvese iránt, úgy ma hirtelenében, újra fellángolhatnak bizonyos vele kapcsolatos érzések, s ez kicsit megviselheti. Ne mutassa ki fájdalmát a külvilág felé, mert õszinteségét félreérthetik, sebezhetõségét kihasználhatják...

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, kissé irracionálisan, a valóságtól túlságosan is elrugaszkodottan gondolkodhat, így a mai nap nagyon nem kedvez a döntéseknek, viszont annál inkább a kreatív tevékenységeknek, vagy éppen kapcsolati dilemmák rendezésének, mivel most teljesen más perspektívából szemlélheti a dolgokat, mint máskor, s ez által megláthat olyasmit is, ami általában elkerüli a figyelmét.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: