Skorpió

Ma nagyon élvezheti kedvesével, esetleg még csak kiszemeltjével folytatott eszmecseréket, ezért kifejezetten zavarja, ha valami miatt el kell válniuk egymástól. Keresse meg a rést a pajzson, kedves Skorpió, hogyan lehetnének mihamarább újra együtt! Az este csodálatosan alakulhat! Élvezzék!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Ma mind a szerelmi életében, mind pedig más területeken valósággal brillírozhat, kedves Skorpió! Remek energiákkal töltve vághat neki a napnak, aminek hamarosan meg is mutatkoznak gyümölcsei, s különösen elégedettnek érezheti magát atekintetben is, hogy hozzáállásának köszönhetõen, ma sikerülhet néhány, már régóta fejtörést okozó dolog végére is pontot tenni. Az este szintén nagyon romantikusan alakulhat, s mindenképpen vad erotikába csaphat át, ha már van is, vagy akad megfelelõ partner!

Szűz

Akármennyire is igyekszik eligazodni ma a szerelem útvesztõjében, egyszerûen nem találja a kiutat, miként fejlõdhetne intenzívebben kapcsolatuk kedvesével. Próbáljon meg belevinni szerelmükbe egy lágy, ritmikus ütemet, mondjuk egy heti rendszerességgel, mindig közösen megejtett programot, amire rendre, mindig, izgalommal készülhetnek, az most sokat segíthet a helyzeten!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Ma határozottnak és egyértelmûnek kell lennie, kedves Szûz, legyen szó bármirõl is. Mivel ön remekül átlát a dolgokon, eme kivételes képessége által ma nagy elõnyre tehet szert bizonyos egyénekkel szemben, melyet érdemes a jó ügy érdekében ki is használnia, azonban semmiképpen se alkalmazza ezt a tudást visszaélésre, vagy visszavágásra, csakis nemes célokra, önhöz illõ módon. További jó hír a mai napon, hogy elméje, logikai gondolkodása és szíve ma tökéletes harmóniában tud majd együttmûködni!

A legérzelmesebb zodiákusok - Ha romantikus alkat vagy, velük nem foghatsz mellé!

Vízöntő

Amennyiben még mindig érez valamit egy múltbéli kedvese iránt, úgy ma hirtelenében, újra fellángolhatnak bizonyos vele kapcsolatos érzések, s ez kicsit megviselheti. Ne mutassa ki fájdalmát a külvilág felé, mert õszinteségét félreérthetik, sebezhetõségét kihasználhatják...

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

A szerelmet és a romantikát illetõ kérdésekkel úgy van, mintha egy tûpárna lenne. Nem szereti, ha feszegetik életének eme részleteit. Valószínûleg kapcsolatában is kisebb nagyobb összeszólalkozások várhatóak, aminek eredményeként bizony jogos lehet a kérdés: - Nem lenne jobb egyedül?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: