Ikrek

Bár ön általában elég gyakorlatias szokott lenni, kedves Ikrek, ma mégis megeshet, hogy kifejezetten álmodozóra veszi a figurát, miközben a felhõk között repdes! Amennyiben jelenleg pár nélkül él, úgy ma nagy eséllyel felfedezhet valakiben valamit, ami megint ez lépéssel közelebb viheti a felismeréshez: lehet, hogy szerelmes?

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Ikrek, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Bármennyire is legyen elfoglalt ma, kedves Kos, a mai nap szóljon a szerelemrõl! Menjen el kedvesével vacsorázni, beszélgessenek, nevessenek, szórakozzanak egy kicsit, s mélyüljenek el egymás szerelmében! Amennyiben szingli, ha ma valaki egy romantikus meghívással él ön felé, mondjon azonnal igent!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp szeptember 3-tól: Olyan esemény történhet, amely miatt örömödben akár táncra is perdülhetsz!

Mérleg

Mi másról is szólna a mai nap a szereteten kívül, mint a határok feszegetésérõl, ledöntésérõl. Csak arra az egyre vigyázzon mindeközben, kedves Mérleg, hogy ezzel egyidejûleg, ne okozzon fájdalmat senkinek! Amennyiben egyedülálló, ne merüljön emiatt el olyan gondolatokban, amelyek nem vezetnek semmi jóra, inkább bizakodjon, s határozza el: ez legyen az utolsó szerelmesek napja, amit magában tölt!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: