Skorpió

Ne féljen több felelõsséget vállalni szerelmi életében, párkapcsolatában, kedves Skorpió, hiszen, ha jobban belegondolunk, errõl szól az egész élet! Mindig, mindenki, minden fejlõdik, változik, csak éppen a más és más irányban, ön sem maradhat örökké gyerek. Amennyiben jelenleg szingli, valaki nagy örömet okozhat önnek, de ettõl még igyekezzen ne felelõtlenül beleugrani valamibe, csak, mert a szerelmesek napja van!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Annak ellenére, hogy mindent jól eltervezett mára, meglehet, hogy a sors teljesen borítja elképzeléseit. Nézze elõnyös oldaláról a dolgot, kedves Szûz! Amikor legelõször megpillantotta kedvesét, nem tudhatta elõre, mi lesz, hogy lesz, s mégis szerelem lett belõle. Ma se féljen hát spontánnak lenni! Amennyiben jelenleg egyedülálló, úgy valaki belophatja most a szívébe magát, ki tudja, talán örökre!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

A legsürgetõbb, hogy minél elõbb rendezze a fejében kavargó gondolatokat, kedves Szûz, s eszelje ki, hogyan lehetne ma a leghatékonyabb. Meglehet, hogy az idõként önre törõ kényelmességét, mondhatni lustasággát is le kellhet gyõznie ma ahhoz, hogy nagy eredményeket érjen el. Tegye meg, megéri!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

2019. októberi horoszkóp – Az otthon harmóniája felszabadultan

Vízöntő

Ma kedvesének fogalmazza meg vágyait, s, hogy mit is vár kapcsolatuktól a jövõben, ugyanakkor mutasson kellõ nyitottságot az õ elképzelései iránt is, kedves Vízöntõ, hogy biztosan megtalálják a közös nevezõt. Ha kicsit sok is a mai felhajtás önnek, akkor is legyen türelmes, hisz ez a nap ugyanakkor kedvesének annál többet jelenthet! Ha jelenleg egyedülálló, megeshet, hogy szomorkodás helyett, talán kifejezetten örül is annak, hogy idén ez így alakult!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Vízöntõ, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: