Ikrek

Ma megoszthatja partnere önnel néhány gondolatát, talán bizonyos problémáit is. Figyelmezzen jól szavaira, türelmesen hallgassa végig, mi bántja, mert meglehet, hogy sokat segíthet neki a megoldásban, amiért õ mindenképpen hálás lesz majd!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

A mai napon kifejezett fogékonyságot mutathat elméje az új információk befogadása iránt, így érdemes lenne a napot valami olyasmivel töltenie, amihez most nagy hasznát venné eme páratlan szellemi aktivitásának. Olvasson, tanuljon, esetleg tanulmányozzon valamit, amivel mostanában sehogy sem boldogult, mert annyi biztos, hogy ma bármirõl is legyen szó, hipp-hopp, minden menni fog, mint a karikacsapás!

Kos

Ma hangot adhat bizonyos sérelmeinek, kedves Kos, melyek jogosságával kapcsolatban azonban, meglehetõs nézeteltérések lehetnek ön és kedvese között. Próbálják meg mégis megbeszélni a dolgokat úgy, hogy egyikükben se maradjon végül tüske, még, ha ez most sok kompromisszummal is jár.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

A mai napon mindenképpen ódzkodjon attól, hogy bármire is elsõre igent mondjon, ugyanis most szinte biztos, hogy rosszul döntene, hisz, sokszor oly kiváló érzékei, ma hajlamosak lehetnek megcsalni. Bármit is hall, vagy tapasztal tehát a nap folyamán, ha lehet, inkább semmit se reagáljon rá, amíg nem biztos abban, hogy késõbb nem fogja megbánni döntését. Ha viszont ez utóbbi akárcsak egy kicsit is kétséges, akkor aludjon rá egyet, s lehet, másnap már mindent egészen másképpen fog látni.

A csillagjegyed szerint ez okozza a legnagyobb kihívást neked a szerelemben

Mérleg

Ma nagy hangsúlyt érdemes fektetnie a diplomáciára, amennyiben kedvesével mélyreható beszélgetésbe elegyednének, ugyanis, meglehetõsen érzékeny terepre tévedhetnek. Mindemellett, fontos lehet az is, hogy pontosan magyarázzon el mindent, különben a félreértések, kisebb-nagyobb vitákhoz vezethetnek.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

Ma igazán elfoglalt napja lehet, kedves Mérleg. Rengetek a felgyülemlett dolog otthon és a munkájában is, azonban Önnek semmi kedve az elõírt tevékenységekhez. Szívesebben menne ki a természetbe, vagy nézne meg egy filmet. Ne álljon ellent a kísértésnek! Hívja el egy barátját egy délutáni beszélgetésre, esetleg kirándulásra, s munkáját a mai nap kapott lendületével másnap maradéktalanul befejezheti.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: