Skorpió

A mai nap, erotikában rendkívül gazdag perceket kínálhat önnek, kedves Skorpió, amikor is, jóformán csak fantáziája szab majd határt, meddig is jutnak szíve választottjával. Minél inkább igyekszik gyengéd és fokozatos lenni, idõvel annál nagyobb szenvedély kaphatja el mindkettejüket, így érdemes idõt szentelni arra, hogy kellõképpen elmélyülhessenek egymásban, mielõtt a lényegre térnének!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

Legyen ma észnél, kedves Skorpió. Néhány értékes információra tehet szert, aminek hatására akár nagyobb anyagi döntéseket is meghoz, fõként, ha mostanság megnövekedtek bevételei. Azonban legyen óvatos, hiszen a gyors pénz ritkán jó, ne ugorjon fejest meggondolatlanul nagy költségû dolgokba, s nehogy késõbb megbánja merészségét.

Szűz

Ma némi kihívást jelenthet, hogy egyszerûen, mintha semmi sem sikerülne úgy szerelmi életükben, ahogy szeretnék. Ne feszüljenek rá túlságosan a jelenlegi helyzetre, hiszen van ilyen, nem lehet mindig, minden tökéletes. Amíg van szerelem és bizalom, addig nincs nagy gond!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

Ma kifejezetten jó híreket kaphat, különösen a pénzügyeit illetõen, kedves Szûz, aminek, mi tagadás, már éppen itt volt az ideje! Érdemes is mindjárt egy kisebb tervezetet készíteni, hogy miként lehetne leghatékonyabban felhasználni a hirtelen jött plusz erõforrást. Mindamellett, hogy most energikus és lelkes, azért arra ügyeljen, hogy ritmusosan, egyenletesen és hosszútávon is tartható tervet agyaljon ki. Jó tervezgetést és gondoljon a közelgõ ünnepekre is, kedves Szûz!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-11 - Bár a szerelem, jellegébõl fakadóan, általában kizárja a józan észt és a logikát, ma...

Vízöntő

A mai napon megeshet, hogy egy igen emlékezetes, szerelmes pillanat következik, amire még hosszú évek múltán is boldogan emlékeznek vissza majd kedvesével. Ne vessen gátat ma semminek, kedves Vízöntõ, csak hagyja magát sodródni, s élvezze a történéseket...

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

Engedjen teret új érdeklõdési körének, legyen az akár általánosabb, akár szokatlanabb területen. Ne gondolja, hogy csak azért, mert kevesebb ember foglalkozik környezetében azzal, ami Önt leköti, akkor már nem is érdemes vele foglalkozni. Kedves Vízöntõ vegye kezébe élete irányítását és adja meg magának a szabadság luxusát. Tegye azt, amihez kedve van, még akkor is, ha ez tanulmányai folytatása, netán egy egészen extrém intellektuális területre való kalandozás. Új élményeibõl akár életre szóló tapasztalatokat, barátságokat is csiholhat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: