Nyilas

Egy kapcsolat elmélyülését nem lehet siettetni, bármennyire is szeretné az ember, ugyanakkor, kedves Nyilas, azért akadhat a repertoárjában néhány olyan extra, amivel megtorpanás nélkülivé teheti a folyamatot. Vesse be apróbb praktikáit, hogy szerelme tárgya folyamatosan érezze, hogy szereti és számíthat önre, ez biztosan segít!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Partnerével néhány igen mély beszélgetés után, úgy tûnik, erõsödhet az önök közt lévõ kapcsolat. Ha még nem kötelezõdtek el egymás iránt, úgy most az is kilátásba kerülhet. Ne feledje, kedves Nyilas, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum és bizony néhány gyakorlati kérdésben, mint a pénz, a munka, vagy egyéb személyes szokások, kénytelen belemenni néhányba annak érdekében, hogy azzal lehessen örökre, vagy továbbra is, akit szívbõl szeret.

Oroszlán

Ma nagyon megnehezítheti az aktuális szerelmi kapcsolati körülményeket, ha puszta büszkeségbõl, elzárkózik a valódi, gyengéd érzéseinek kinyilatkoztatásától a kellõ pillanatban. Legyen kicsit nyitottabb, s bízzon jobban kedvesében, hisz anélkül nincs értelme az egésznek, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Kedves Oroszlán, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

6 csillagjegy, akikre nagy szerencse és sok-sok öröm vár májusban! Köztük vagy te is?

Rák

Egy ideiglenes dráma a szerelmi kapcsolatában, ma patthelyzethez vezethet, ami nem is igen látszik feloldódni, amíg ön nem enged. Az is megoldás lehet, ha nem kertel, vagy finomkodik, hanem csak egyszerûen kiönti szívét, s akkor párja most nagy eséllyel ugyanezt teszi majd, s hamar, újra oldódik önök között a légkör.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Rák. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: