Nyilas

Amennyiben jelenleg szingli, kedves Nyilas, az esetben a mai napon, sikerrel próbálhat meg átlépni egy bizonyos határt szíve választottjával szemben, s lehet, a mai lesz ez által hosszú ideig az utolsó nap, amikor egyedül kelt fel! Ha tartós kapcsolatban él valakivel, a mai nap tökéletes alkalom arra, hogy egy mély beszélgetéssel, tovább erõsítsék a kettejük közötti szálakat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai nap során, meglehetõs érzelmi viharok közepette, szinte ide-oda dobálhatja a szél, mialatt mindenkinél jobban élvezi azt a parttalan, ám mégis szabad csapongást! Annál is inkább, mivel ezúttal az érzelmi viharok alatt, korántsem viszontagságokat, inkább pozitív lökéshullámokat kell érteni, melyek a legkülönfélébb forrásokból érkezhetnek, s ezért rendkívül izgalmas szituációkat eredményezhetnek! Ki tudja, hogy végzõdik a mai nap?

Oroszlán

Ön egy rendkívül kíváncsi természet, kedves Oroszlán, különösen, ha szerelemrõl van szó, így, ma nagy kísértésbe eshet egy izgalmas kaland, vagy talán egy szeretõ képbe kerülésével, melynek nehéz lehet ellenállni. Hogy érdemes-e egyáltalán, vagy sem, az persze attól is nagyban függhet, szingli-e vagy sem, hiszen, csak akkor érdemes belemennie bármibe is, ha azzal biztosan senki sem sérül, különben, nyilvánvalóan nem éri meg, hogy tönkremenjen egy jól mûködõ kapcsolat, pusztán a hormonok miatt.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Ma könnyen ismét a zajló események kellõs közepén találhatja magát, ami által igencsak sok múlhat önön. Eme pozícióban remekül érzi magát, hisz nincs is jobb annál, amikor az ember tudja, hogy számít, s hogy fontos része a csapatnak! Az élvezetes tevékenykedés után aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés is, melyet most érdemes egy nyüzsgõ, központi helyre szerveznie, s mindenkit invitálnia rá, aki csak számít.

Rák

Ma egy szerelmi életében lezajló szituáció, meglehetõsen rossz emlékeket idézhet a múltból, ami kissé felkavarhatja lelki békéjét. Mivel igazán hatékony gyógyír nincs az ilyesmire, csak remélni lehet, hogy eme rossz képek olyan gyorsan törlõdnek is a memóriájából, ahogy visszatértek oda, s hamar, megnyugodva, újra visszatérhet a régi kerékvágásba. A volt, elmúlt, kedves Rák, ne is foglalkozzon vele többé soha!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai egy nagyon szerencsés nap lehet, már legalább is a pénzügyek, a karrier és a szerelem tekintetében, ugyanis az egészsége kicsit megrendülhet, s akár kellemetlen tünetekkel jelentkezõ, apróbb elváltozásokat is tapasztalhat magán, melyeket adott esetben érdemes lenne szakembernek is megmutatnia, biztos, ami biztos! Amúgy viszont élvezze ezt a mesés napot, mert ma valami olyasmi is sikerülhet, ami eddig még soha, s így az igazi csodák napja lehet a mai!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: