Skorpió

A mai nap tökéletesnek ígérkezik arra, hogy kedvesével átbeszéljenek néhány fontos, közös dolgot, mint amilyen például egy beiskolázás, vagy éppen a pénzügyek, esetleg más egyéb, ami mostanában esedékes. Amennyiben jelenleg egyedülálló, kedves Skorpió, nos, a ma este ideális lehet a csábításra, így semmiképp se maradjon otthon, ha teheti!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-21)

Ma bizony feltörnek önben a régi emlékek, kedves Skorpió. Hosszasan elmereng a múlton, a barátaival töltött kellemes idõkön, s nosztalgikus hangulatában lehet, hogy fel is keresi valamelyik, rég nem látott kedves ismerõsét. Tegye meg az elsõ lépést, vegye fel a telefont, barátja is bizonyosan örülni fog nem várt megkeresésének.

Szűz

A mai napon, fontos lehet önnek, kedves szerelmes Szûz, hogy érezze szíve választottja szeretetét, vonzalmát, törõdését, s, ha ezt most esetleg nem kapja meg, az komoly hiánytüneteket okozhat. Amennyiben jelenleg szingli, csillapíthatatlan szeretetvágyától hajtva, csakis akkor kössön ki valakinek a karjaiban, ha már korábban is oda vágyakozott, különben hamar bánhatja pillanatnyi elgyengülésébõl fakadó engedékenységét.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-21)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert a mai napon, nagyon könnyen elveszhet a részletekben és ennek a nagy egész láthatja kárát. Bár maximalizmusa biztosan nehezen nyugszik bele, de ne törje magát egy olyan probléma miatt, amit nem, vagy csak nehezen tud megoldani, hiszen néha bizony elõfordul, hogy el kell veszítenünk egy csatát, ahhoz, hogy megnyerjünk egy háborút.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-08 - Ma egy igen kellemes meglepetésben lehet része szerelmi téren...

Vízöntő

A mai napon, egészen különleges kezelést igényelhetnek a szívügyek, ahol hamar egy döntéshelyzetbe kerülhet. A mostani szituáció egy tipikus példája lehet annak, hogy néha a szerelembõl, vagy inkább a szerelmes közeledésbõl is megárt a sok, különösen, ha az nem a várt irányból érkezik (csak)! Vágja ki magát, kedves Vízöntõ!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-21)

A mai nap folyamán kreatív, vizuális oldala kerülhet elõtérbe egy tervezet kapcsán, amikor is kikérhetik véleményét egy lényegi momentummal összefüggésben. Válaszoljon õszintén, legjobb tudásának megfelelõen, mondja el mit gondol, hogyan kéne megvalósítani az elképzelést. Ne vegye ugyanakkor zokon, ha minden igyekezete és jó szándéka ellenére is , egyszerûen lesöprik az ötletét az asztalról, ez ugyanis nem ön ellen, hanem valaki mellett szól, aki lehet, jobban rászorul most a támogatásra, mint amennyire ön, így, ha ez történne, csak legyintsen az egészre és felejtse el a dolgot.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: