Kos

Úgy igazán magabiztosnak érezheti magát, kedves Kos, s eme megközelítés most valódi haladást idézhet elõ a szerelmi életében. Annak ellenére, hogy tombol önben a romantikus energia, érdemes csak kis lépésekben haladnia a végcél felé, mert úgy sokkal biztosabb a siker. A kevesebb, most több!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Egy csomó kérdés zakatolhat mostanság a fejében, kedves Kos. Bizonyára mérlegre tette emberi kapcsolatait és lehet, hogy egy kicsit elbizonytalanodott azok mélységében, õszinteségében. Érdemes hát valóban átgondolnia, hogy egy új környezetben, ismeretlen helyeken esélyt ad új kapcsolatok, barátságok, szerelem kialakulásának.

Mérleg

Ma azt érezheti, kedves Mérleg, hogy, mintha kissé megfeneklett volna kapcsolatuk szerelmével, s nem igen látja még a megoldást sem körvonalazódni. Talán az lenne most a legjobb, ha kicsit lecsendesítené elméjét, s megpróbálna a dolgok mélyére nézni. Meglehet, hogy eme szerelmi dilemma megoldás ott van az orruk elõtt, csak eddig észre sem vették! Koncentráljon a lényegi részekre, s lelje meg!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Ma talán egy kicsit jobban is elengedheti magát a kelleténél, kedves Mérleg. Máskor is szokott sziporkázni, ám ma mintha elveszítené az önkontrollt és gátlásait. Rá se hederítsen, néha mindenkinek kell egy kis lazaság. Használja inkább ki jókedvét és menjen szórakozni egy erre igazán alkalmas baráti társasággal.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: