Nyilas

A mai napon, próbára teheti szíve választottja a türelmét, s meglehet, hogy csak nagy erõfeszítések és önmegtartóztatás árán tudja majd megõrizni a kettejük közötti békét, ami azonban kulcstényezõ lehet a kapcsolatuk további, kiegyensúlyozott és élvezetekben gazdag mûködésében, így semmiképp se kockáztassa borulását, kerül, amibe kerül.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Elõfordulhat, hogy ma inkább maradna bent, minthogy sok idõt töltsön kint a nagyvilágban, annak ellenére, hogy alapvetõen szereti a nyüzsgést, s új dolgokat felfedezni, megismerni. Néha kell ilyen nap is, kedves Nyilas, ha tehát teheti, engedjen a csábításnak és élvezze minél tovább az édes semmittevést otthona biztonságot nyújtó falai közt.

Oroszlán

Amennyiben ma egy kényes téma kerülne terítékre, úgy törekedjen arra, kedves Oroszlán, hogy minél tisztábban és világosabban fogalmazzon, ugyanis bizonyos félreértések, ma egyenesen katasztrófába torkollhatnak, s akkor nem sok értelme lesz a megbeszélésnek. Hallgasson ösztöneire, s használja sajátos diplomáciai érzékét, akkor jóval eredményesebb lehet a párbeszéd kedvesével.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Az elkövetkezendõ idõszakban jobb lesz, ha megerõsíti magát, kedves Oroszlán és felkészül a kemény munkára. Bizony sokszor lehet majd olyan pillanat, amikor azt érezheti, hogy minden lépésével csak nehezebb lesz a képzeletben cipelt homokzsák. Azonban lehet, hogy a nehézséget nem is a munka terhe, mint inkább valamilyen lelki, tudatalatti probléma okozza.

Vajon te köztük vagy? Ez a 3 csillagjegy rendelkezik a legerősebb médiumi képességgel

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: