Rák

Amennyiben úgy érzi, kikívánkozna önbõl valami, kedves Rák, mindenképpen tájékozódjon, alkalmas-e az ilyesmire a pillanat, különben egy kissé kellemetlen szituációba kerülhet, ha rosszkor fejti ki közlendõjét, s természetesen, a reakció sem biztos, hogy a megfelelõ lesz, pontosan a rossz idõzítés miatt. Ugyanakkor, ha sikerül eltalálni a megfelelõ pillanatot, nagyot szólhat a dolog!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Mostanában ingerlékenynek érzi magát, kedves Rák? Ne aggódjon, nem fog ez a rossz érzés örökké tartani. Környezete valószínûleg már érzékelte, hogy nehezebben viseli a kritikát, vagy a terheléseket, így valószínû, hogy mától megpróbálnak többet segíteni önnek. Ne legyen túl büszke elfogadni a támogatást, hiszen biztosan lesz idõ, amikor viszonozhatja.

Skorpió

Ma nagy és ambiciózus szerelmi célokat tûzhet ki maga elé, kedves Skorpió, melyekhez kellõ mennyiségû lelkesedéssel és energiával is rendelkezhet, hogy elérje õket. Az egyetlen, amire figyeljen mindeközben, hogy azért valamelyest legyenek a nagy tervben közös súrlódási pontok is a nagy Õ elképzeléseivel!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Elég modern gondolkodásúnak tartja magát, kedves Skorpió? Vagy lehet, hogy alapjában véve jobban kötõdik a hagyományos eszmékhez? Ezt bizony nem árt tisztáznia magában, mert lehet, hogy másokhoz támasztott elvárásai néha ezt, néha azt követelik meg, s lehet,hogy környezetében ezt nem mindenki viseli túl jól.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: