Szűz

Bármi is gátolta esetleg mostanában, hogy fejlõdjön szerelmi téren, az most már a múlté, s ennek megfelelõen, azt érezheti, minden simábban megy az eddigieknél e téren. Ez jó alap lehet, hogy szíve választottjával még közelebb kerülhessenek egymáshoz, s, hogy ma valami nagyon jó történjen önök között!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Késztetést érezhet ma, kedves Szûz, hogy alkosson valamit, de valahogy sehogy sem sikerül. Nem gondolt még arra, hogy talán túl sok az önt körülvevõ zavaró tényezõ? Tegye el a közelébõl az újságokat, számítógépet, telefont és koncentráljon belsõ hangjára, s így lehet, hogy nem is olyan sokára, elöntheti az inspiráció.

Vízöntő

Meglehet, hogy ma szívesebben vonulna inkább félre olvasgatni, esetleg zenét hallgatva, egymagában munkálkodna otthonában, mintsem a párjával lelkizzen, aki ezt meglehetõsen nehezményezheti. Ennek ellenére, ne hagyja, hogy nagyon önre telepedjen, s, szerelem ide, vagy oda, ha finoman is, de álljon ki a személyes szabadságáért, kedves Vízöntõ!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Kedves Vízöntõ, ön gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy maga elé helyezi környezete igényeit. Ma is számtalan kéréssel, kérdéssel találja szemben magát, amiket bizony lehet, hogy most nem fog tudni teljesíteni, megválaszolni. Ne bánkódjon, sokszor az is nagy tanulság lehet, ha felmerül egy kérdés, a válasz pedig, meglátja, idõvel jönni fog.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: