Ikrek

Ma egy bizonyos személy mondhat, vagy tehet valamit, ami hatással lehet a szerelmi életére, azonban, csakis akkor tûrje el, hogy beleavatkozzon bárki is a magánéletébe, ha azt maga kérte, s valóban a jó irányba mutat a beavatkozás, különben pedig vegye elejét az efféle akcióknak!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-13)

Ma egy kis romantika lesz terítéken, kedves Ikrek, legalábbis, ha önön múlik. A tavaszi fák virágzása, az édes illatok, mind egy kissé elbódítják és ahogy a természet, úgy lelke is megtelik szerelemmel. Nem is kell ennél jobb alkalom arra, hogy meglepje párját egy romantikus estével, vagy, ha nem él kapcsolatban, akkor esélyt adjon valakinek, aki már régóta érdeklõdik ön iránt.

Kos

Tény, hogy könnyebb elkerülni a szerelmi bánatot, ha az ember nem tesz semmit azért, hogy bármi is legyen, ugyanakkor, ez azt is jelenti, hogy a boldogságnak is igen kevés az esélye. Ne legyen tétlen, kedves Kos, s szíve akaratát mindig tettek kövessék, még, ha sokszor ez fájdalommal is jár.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-13)

Egy levél, vagy egy telefonhívás zavarhatja meg napi teendõi végzésében. Egy olyan információ juthat el önhöz, melynek hallatára legszívesebben a mai napon nem lépne ki az utcára. Lehet, hogy esetleg nem szeretne találkozni valakivel? A legjobb, ha elfoglalja magát otthoni feladatokkal, vagy akár valami kreatív dologgal, hogy megússza a kellemetlen találkozást.

Szerdai Horoszkóp 2021-04-28

Mérleg

Meglehet, kedves Mérleg, hogy ön a szívügyének tekinti a békét, viszont elõfordulhat, hogy kedvese már nem egészen osztozik vérmérsékletében. Ennek megfelelõen, ha kissé feszültségekkel telinek ígérkezne a mai nap, ne lepõdjön meg azon, hogy, ha minden igyekezete ellenére sem tud jót tenni. Megesik az ilyesmi!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-13)

Munkahelyi kapcsolataiban a kommunikáció hiányát érezheti, kedves Mérleg, ami igencsak megnehezíti mindennapjait. Ne mindig mástól várja, hogy beszédesebb legyen, hiszen lehet, hogy ön is sokat tehet annak érdekében, hogy változzanak a dolgok. Próbáljon meg türelmesebb, kedvesebb lenni azokkal is, akik egy kicsit nehezebben tudnak feloldódni társaságában.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: