Ikrek

A mai napon kissé feszült lehet, ugyanis elõfordulhat, hogy egy romantikus dilemmával kapcsolatban még nem igazán tudott dûlõre jutni. A leginkább úgy könnyítheti meg a dolgot, ha igyekszik megtalálni konzervativizmusa és haladó gondolatai között az egyensúlyt. Válassza az arany középutat!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma egy kicsit magányosnak érezheti magát, kedves Ikrek. Olyan gondolatai támadhatnak, melyek annyira egyediek, hogy azt hiheti, senki nem értené õket, s miattuk önt sem. Lehet, hogy többen tudnának azonosulni megállapításaival, mint gondolná, csak meg kell találnia azt a bizonyos társaságot.

Kos

Bár tény, hogy néha jól esik, különösen az ember önbizalmának, egy kis flört, ám fontos lehet különbséget tenni ilyenkor is ártalmatlan szórakozás és felelõtlenség között. Húzza meg a határvonalat, kedves Kos, és semmiképp se lépje át!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-24 - Ma többször is meggyõzõdhet arról, hogy....

Mérleg

Néha nem árt, ha az ember megszegi a játékszabályokat, s nincs ez másként a szerelemben sem, ugyanakkor, aki járatlan útra téved, annak lebukás esetén is viselnie kell a következményeket, így ezzel már azelõtt érdemes számolni, mielõtt az ember cselekedett volna!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Meglehet, hogy ma egy olyas valakit tisztel meg a bizalmával, aki nem méltó rá, mégis valahogy megeshet rajta a szíve. Ez önmagában még jó tulajdonság is legyen, azonban, nem kis kockázattal is jár, így igyekezzen azért nem túlságosan kiadni magát.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: