Skorpió

A szerelmi életében ma esetlegesen felmerülõ témák esetében legyen nagyon együtt érzõ és tapintatos, ugyanis ma kedvesével könnyen érinthetnek ezek alkalmával olyan területeket, melyek igencsak kényesek, azaz nagyon is kihathatnak kapcsolatuk jövõbeni fejlõdésére. Járjon mindig egy gondolattal szavai elõtt, kedves Skorpió!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma csak úgy sugározhat önbõl a bölcsesség, kedves Skorpió, s környezete valósággal ihatja szavait, melynek minden cseppje arany! Arra azért ügyeljen, hogy a nagy lelkesedésben, be ne avasson a fontosabb terveibe egy olyas valakit, aki késõbb még visszaélhet bizalmával. Tartson meg bizonyos dolgokat magának is!

Szűz

Ma bokros teendõi mellet, nehéz lehet helytállni szerelmi téren, különösen, ha még friss kapcsolata van. Akármennyire is jobban hangzik, ma semmiképpen se ígérjen olyat, ami esetében csak egy kcsit is bizonytalan, hogy be tudja tartani, mert az többet ronthat a helyzeten, mintha egyszerûen nem ígér! Ez hosszútávon is megszívlelendõ lehet, kedves Szûz!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert ma könnyen kenyérre kenhetõ lehet, s ezt mások, de különösen szerettei, alkalmasint, nem is lesznek restek kihasználni. csak nehogy imázsa, vagy éppen pénztárcája súlyos kárát lássa lágyszívûségének!

Vízöntő

Ma különösen legyen õszinte kedvesével, ám emellett is, mindenképpen gyõzõdjön meg arról, hogy biztosan nincs félreértés önök között a megbeszéltekben. A jó kommunikáció, s az ebbõl fakadó, rendszeres párbeszéd, sokat segíthet egy jó kapcsolat fenntartásában, de csak akkor, ha a beszélgetések végére mindig sikerül is azonos álláspontra kerülni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: