Skorpió

Ma minden kissé bonyolultabbnak tûnhet, mint máskor, kedves Skorpió! Ha ön éppen egy kialakulóban lévõ kapcsolaton dolgozik, az most egy igazán izgalmas fordulatot vehet, ha már párkapcsolatban él, akkor kedvesétõl valami meglehetõsen nagy meglelhetésre számíthat, de nem feltétlenül a szó szoros értelmében véve!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Szűz

Ne hagyja, hogy egy apróság tönkre tegye az egész hátralévõ napjukat, kedves Szûz, inkább engedjen, hogy újra élvezhesse kedvese ölelõ karjait. Bármin is vitatkoznának ma, az nem ér korántsem annyit, hogy akár csak egy percet is pazaroljanak rá életükbõl! Használják inkább valami élvezetesebbre az együtt töltött idõt!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-02-02

Vízöntő

A mai nap remek lehet arra, hogy végre felfedje érzelmeit valaki elõtt, akihez egyre gyengédebb szálak fûzik! Legyen azonban fokozatos, ne zúdítson rá mindent egyszerre, nehogy véletlenül rosszul reagáljon hirtelen a dolgokra, s azzal elrontsa közös életük egyik legszebb pillanatát!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: