Ikrek

Ma mindenképpen hagyja kibontakozni magában, esetleges nosztalgikus, romantikus ábrándjait, ugyanis ez által sok olyan múltbéli összefüggésre jöhet rá, melyek nagyban segíthetik, hogy a jövõbeni kapcsolatai során már ne kövesse el a múltbéli hibákat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

Ma messzire szárnyalhatnak gondolatai, melyek szüntelen az élet szépsége, élvezete, vagy talán a nyers, szerelmes szenvedélyek világába merengnek, meglehetõs lepkeáradatot okozva gyomrában. Találja ki, hogy élhetné ma legjobban át a valóságban is, amit elgondolt, s tegyen meg mindent azért, hogy megtörténjen a csoda!

Kos

Amennyiben úgy érzi, hogy a jelenlegi szerelmi élete bármilyen formában is nem kielégítõ, mindenképpen szánjon ma idõt arra, hogy egy kicsit alaposabban átgondolja kapcsolata alappilléreit, eddigi változásait, s ez alapján megpróbálja meghatározni magában, hogy merre is tart. Ha ez sikerül ma nagy lépést tehet közös problémáik megoldása felé!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon, különösen nagy szerephez jutnak az emberi kapcsolatok, melyeken néha oly nehéz eligazodnia. A mai azért is érdekes nap lehet ebbõl a szempontból, mert megeshet, hogy nagy hullámzás tapasztalható majd az érzelmek terén, mégis, estére egy rendkívüli harmónia és béke költözhet a szívébe, ami akár hosszútávon is meghatározhatja mindennapjait! Talán a mai, amikor tartós egyensúlyba kerülhet, kedves Kos? Hamarosan ki fog derülni!

Mi a csillagjegyed? Eláruljuk, mi a titkos fegyvered, amivel mindenkit leveszel a lábáról!

Mérleg

Ma inkább arra törekedjenek kedvesével, hogy jól érezzék egy kicsit magukat együtt, mintsem nehéz témákat megbeszélésével múlassák idejüket. Kapcsolódjanak ki, bontsanak fel egy palack bort, társasozzanak, beszélgessenek mindenfélérõl, majd nézzenek mélyen egymás szemébe, s meg fogják találni, amit mostanában mindketten hiányoltak, s amit mindketten keresnek!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon, játékosság és jókedv jellemezheti, még, ha kicsit elfoglaltnak és fáradtnak is érzi magát. Mindez azért lehet, mert, ha jobban belegondol, sokan szeretik önt, sõt, fel is néznek önre, értékelik munkáját és mindazt, amin dolgozik, legalábbis azok, akik igazán számítanak. Kell ennél nagyon elismerés?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: