Nyilas

Ma elõfordulhat, hogy elutasítást kap, esetleg falakba ütközik szerelmi téren, ami igencsak felzaklathatja lelkivilágát. Az élet része a csalódás, melybõl ugyanakkor néha többet tanul az ember, mint a pozitív visszacsatolásokból, növelve esélyét a igazi boldogságra. Ne szomorkodjon, ha mégis megtörténne a rossz!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon egy kis extrára tehet szert, ami méltó jutalma lehet szorgalmának, igyekezetének, vagy éppen, jó befektetõi mivoltának. Ez nagyon feldobhatja napját, s optimistán és felszabadultan tekinthet általa a jövõre. Este ünnepeljen egy kicsit, amúgy pedig, élvezze ezt a szép napot, kedves Nyilas!

Oroszlán

Bízzon partnerében, s mondja el neki meglátásait, esetleges aggályait szerelmi, vagy éppen szexuális életükkel kapcsolatban. Mindeközben azonban, legyen nagyon elõzékeny és óvatos, csak fokozatosan haladjon elõre a mondandójában, hogy párjának legyen ideje folyamatosan megemészteni annak lényegét, s ne veszekedés legyen a vége, hanem egy közösen való elindulás a jó irányú változás útján.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon, kedves Oroszlán, nagyon észnél kellhet lennie, de nem kifejezetten azért, merthogy bármi koncentrációs problémája lenne, hanem inkább azért, mert az önt körülvevõk, olyannyira összekutyulhatnak mindent, hogy ön nélkül egyszerûen elszabadulna a káosz, fényévekre visszavetne a fejlõdést. Legyen szemfüles, találjon meg és szûrjön ki minden hibát!

Minden csillagjegy egy szóval jellemezve!

Rák

Önre törhet a felismerés, hogy jelenleg két választása van: vagy most egy kis ideig csakis a szakmai elõrehaladására koncentrál, s abba fekteti minden energiáját, vagy a szerelmi életére, ez esetben viszont csak éppen, hogy tud majd helytállni a munkája során. Bárhogy is dönt, a kettõ között ne ugráljon most, mert annak csak kimerülés, valamint mindkét területen a hanyatlás lehet a vége. Kitartás, kedves Rák, döntsön és élje túl ezt az idõszakot.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

Egy családtagja, vagy barátja, ma egy igen érdekes, talán érzelmes dologba avathatja be, esetleg lát, vagy hall valamit, ami nagyon megérintheti önt. Ez mély gondolatokat indíthat el, esetleg nagy kérdéseket vethet fel önben, melyek megválaszolásával, közelebb kerülhet a világ jobb megértéséhez, ennél pedig kevés izgalmasabb dolog van, kedves Rák! Élje meg ezt a furcsa, mégis érdekes utazást!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: