Ikrek

Bármennyire is szeretné ma elkerülni a konfliktusokat, kedves Ikrek, úgy tûnik, ezek ma szerves részét képezhetik napjának, azonban, az már csak is önön múlik, hogy egyszerû, szerelmi civódások, vagy nagy drámák formájában manifesztálódik e a feszültség kapcsolatában. Ne hagyja, hogy elfajuljanak a dolgok, csakis, ha tényleg elkerülhetetlen a veszekedés.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

A mai nap, legyen nagyon körültekintõ, kedves Ikrek, foglalatoskodjon bármivel is, nem csak azért, hogy kiküszöbölje a pontatlanságot, hanem azért is, nehogy egy kisebb, de annál kellemetlenebb baleset érje. Este, miután végzett, onnantól kezdve koncentráljon száz százalékosan a pihenésre, ami mát igencsak ráférhet önre!

Kos

Ma valaki nagyon könnyen félreértheti az ön által adott jeleket, kedves Kos, aminek következménye lehet néhány kellemetlen pillanat. Ezt elkerülendõ, igyekezzen minél kevésbé gyengédnek, törõdõnek mutatkozni azok irányába, akikhez nem fûzik intenzív érzelmi szálak, amennyiben viszont, éppen szerelmes, úgy még jól is jöhet, hogy jelzései által könnyebben kifejezésre tudja juttatni érzéseit.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Igyekezzen megõrizni ma a hidegvérét, történjék bármennyi apró, idegesítõ dolog is ön körül, kedves Kos, amennyiben ugyanis teret enged érzéseinek, úgy igencsak megbánthat valakit, akit késõbb, annál nehezebb lesz majd kiengesztelnie, így inkább, bölcsen, elõzze meg ezt a kellemetlenséget és tortúrát.

Mérleg

Ma igyekezzen minél inkább arra törekedni, kedves Mérleg, hogy igazán jól érezze magát szerelmével, hisz akkor minden bizonnyal jobban is fog látszani önön, mennyire is szereti õt, aminek csakis pozitív következményei lehetnek a kapcsolatukra nézve! Mindezen kívül, ne zárkózzon el semmi elõl, mondjon inkább mindenre igent!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

A mai nap, számos alkalma nyílhat arra, kedves Mérleg, hogy építse, fejlessze szakmai, üzleti kapcsolatait, amelyeket, ha rendre sikerül is kihasználnia, még akár egy komolyabb elõrelépés, vagy nagy üzlet is nyélbe ütõdhet ma! Ehhez legyen nagy nyitott és közvetlen, s próbálja meg minél több részletbe a beavatni partnereit, az sokat segíthet!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: