Nyilas

A mai napon, megpróbálhat valaki kihúzni valamit önbõl, kedves Nyilas, s ezért talán igyekszik el is követni mindent, hogy feltárja titkait, azonban, mielõtt megeredne a nyelve, fontolja meg, vajon nem-e csak végig erre ment ki a játék, s csakis addig találja majd újdonsült partnere izgalmasnak, érdekesnek önt, ameddig megõrzi eme titokzatosságát...

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Mindenképpen vegye fontolóra, hogy nem lenne-e jó egy kicsit lazítani ma a munkatempón, kedves Nyilas! Persze, jó dolog, ha az embernek haladnak a dolgai, különösen, ha ez az anyagiakon is meglátszik, az viszont már kevésbé, ha ettõl gyakran, teljesen kimerülté válik. Ne bánjon könnyelmûen az egészségével sem, s, ha lehet, elõzze meg a bajt!

Oroszlán

Ma kissé nyugtalanító fejlemények lehetnek szerelmi téren, melyek talán nem is arra utalnak, hogy bármi gond lenne szerelmével, hanem inkább abból fakadhatnak, hogy talán mégis a legutóbb rosszul választott, s egyszerûen csak nem illenek egymáshoz, vagy éppen, nehezebben tudnak csak összecsiszolódni, mint azt eredetileg gondolták. Kivár, vagy szakít? Ez most a nagy kérdés! Hallgasson a szívére, kedves Oroszlán, akkor jó döntést fog hozni!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Ne adja fel, kedves Oroszlán, ha valami nagyobb problémával kerül szembe ma! Igyekezzen többféle perspektívából is szemlélni a dolgot, s addig-addig próbálkozni a megoldásával, amíg meg nem leli azt. Ha sikerre jár (s miért ne tenné), akkor kitüntetésre, s erkölcsi, talán anyagi elismerésre is, így biztosan megéri majd a fáradozást!

A Bikát a kapkodás, a Szüzet a trehányság, a Nyilast a butaság idegesíti legjobban.

Rák

Bár általában jó szeme van ahhoz, hogy meglelje a sok üveg közt az igazi gyémántot, ám ma mégis megcsalhatják ösztönei, s lehet, hogy ezúttal bóvlit vásárol, vagy legalábbis, mesterséges drágakövet. Ha ezt el akarja kerülni, kedves Rák, inkább ne is engedjen a gyengédségnek, legyen erõs, s hagyja inkább az enyelgést más napra. Ha valakinek igazán fontos ön, tud várni egy kicsit!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

A mai napon, különösen vigyázzon éles nyelvével, kedves Rák, ugyanis minden szava igen erõteljes hatást válthat ki másokból. Amennyiben meg akarja õrizni a környezetében a békét és a nyugalmat, úgy a legteljesebb mértékben tegye félre a másokkal kapcsolatos problémáit, kritikus szemléletét, s hagyja inkább máskorra azok megfogalmazását, kifejtését.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: