Skorpió

A mai nap, számos új tapasztalattal bõvülhet szerelmi téren az ismerete, különösen, ha nyitottan áll bizonyos dolgokhoz és meglehetõs hajlandóságot mutat a kísérletezésre! Ez persze még nem azt jelenti, hogy különösebb mértékben fel kéne adnia az elveit, vagy eddig életét a boldogság és beteljesülés reményében, csupán azt, hogy talán érdemes bizonyos fogalmaknak új értelmezést adni szerelmi szótárában!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Meglehet, kedves Skorpió, hogy ma egy igen fontos döntést kell majd meghoznia, így semmiképpen se kapkodjon, vagy hagyja mások által befolyásolni magát, hanem gondolja át alaposan az összes lehetséges következményt és végkimenetelt, s csakis ezt követõen határozza el magát! Amennyiben lehetséges, az estét mindenképpen töltse a barátaival!

Szűz

Ma kitüntetett szerepet kaphat a nap folyamán magánélete, talán a munkájától, vagy más egyéb teendõitõl is levonhatja a figyelmét a szerelem. Meglehet, hogy most helyesen is cselekszik, ha hallgat a szívére, s szakít elég idõt a szerelmi életére, mert döntõ pillanatok következhetnek ma kapcsolatában, melyek teljes embert kívánhatnak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

A mai nap, meglehetõsen korán kezdõdhet az ön számára, kedves Szûz, s minden bizonnyal nem is lesz túl egyszerû, azonban, ha sikerül letudnia ma aktuális feladatainak az oroszlán részét, akkor bizony nem kis elismerésre számíthat majd. Arra azért mindenképpen ügyeljen, hogy nehogy túlhajszolja magát, mert annak most könnyen az egészsége láthatja kárát!

Vasárnapi Horoszkóp - Valószínűleg találkozni fog egy olyan személlyel, aki komoly hatással van önre, de fontos, hogy....

Vízöntő

Amire ma a kapcsolatának szüksége lehet, kedves Vízöntõ, az nem más, mint az idõ! Igyekezzen tehát minél több idõt szentelni ma a szerelemnek, s minél kevesebbet más dolgokkal foglalkozni, annál is inkább, mert már pusztán az, hogy együtt vannak szerelmével, önmagában is sokat javíthat most a dolgokon, hát, ha még mindeközben igyekeznek is jól érezni magukat!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Akkor lehet ma a legeredményesebb, ha szövetségekben, kompromisszumokban, mintsem versengésben, vagy épp ellenségeskedésben gondolkodik, kedves Vízöntõ! Kérjen és kapni fog, tegye oda magát, s megsokszorozhatja erejét! Na és persze ne feledje: együtt mindi könnyebb!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: