Mérleg

Amennyiben ma egy párkapcsolati probléma merülne fel életében, úgy mindenképpen igyekezzen több szemszögbõl is megvizsgálni a dolgot, s csak aztán fogalmazza meg véleményét, nehogy aztán egy forró fejjel hozott döntés, romba döntse boldogságát. Néha már azzal is megelõzhetõ a baj, ha az ember elszámol tízig.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Meglehet, hogy ma egy olyas valakit tisztel meg a bizalmával, aki nem méltó rá, mégis valahogy megeshet rajta a szíve. Ez önmagában még jó tulajdonság is legyen, azonban, nem kis kockázattal is jár, így igyekezzen azért nem túlságosan kiadni magát.

Nyilas

Ma igencsak heves és lobbanékony lehet a szerelemben, kedves Nyilas, bizonyos típusú partnereknek talán kicsit túlságosan is, így, ha azt érzékelné kedvesén, hogy nem igazán reagál jól most az ilyesmire, legyen türelmes és toleráns, rántsa vissza egy kicsit a kormányt. Higgye el, lesz még rá alkalom, amikor kifejezetten értékelni, sõt, kérni fogja majd intenzív közeledését!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Igaz, kedves Nyilas, hogy fontos, hogy az ember mindig az igazságot mondja, ugyanakkor arra azért érdemes ügyelni, hogy mindezt lehetõleg a megfelelõ idõben tegye, s fõleg annak, akit esetleg érint, különben, a legjobb szándéknak is nagy sértõdés lehet a vége.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-06 - Ma felfigyelhet egy különösen vonzó valakire, aki...

Oroszlán

Ma rendkívüli súlya lehet a szavainak, kedves Oroszlán, így különösen ügyeljen arra, mit is mond szerelmének, s fõleg, hogy hogyan, mert könnyen lehet, hogy nem kevesebb, mint a közös boldogságuk múlik ezen! Ne kockáztasson, menjen biztosra, legyen kedves, elõzékeny és mindenekelõtt tapintatos!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma akkor lehet a legeredményesebb, kedves Oroszlán, ha kivételesen, nem hajlik a kompromisszumokra, hanem szilárdan ragaszkodik a saját elképzeléseihez, még, ha ez kissé rugalmatlan hozzáállásnak is tûnik. Ezúttal engedjenek mások!

Rák

Ma igyekezzen minél inkább a kedvében járni szerelmének, olyannyira, hogyha kell, akár tudatosan is kerülje, terelje az olyan témákat, melyek feszültséget okozhatnának önök között. Meglátja, érdemes most mindenáron fenntartani a békét és harmóniát, ugyanis este egy váratlan, ám annál izgalmasabb és pozitívabb fordulat következhet!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Kedves Rák, ma valami igencsak leköti gondolatait. Olyannyira, hogy komolyan habozhat döntést hozni az ügyben. Semmiképpen se hamarkodja el ítéletét, inkább, ha nagyon nem jutna dûlõre a kérdésben, tegye félre és lehet, hogy pár napon belül az élet ad rá választ ön helyett.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: